bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію на Форум розвитку громадянського суспільства
09.10.2019

Форум відбудеться 5 грудня в м.Києві

Улюблена подія знову повертається! Реєструйтеся та приходьте - обговоримо всі новини сектору, повчимося працювати ефективніше, “звіримо годинники”, знайдемо нових донорів і партнерів та обіймемо усіх-усіх старих друзів! 

Форум розвитку громадянського суспільства - це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері розвитку благодійних та громадських організацій. Щороку учасниками Форуму стають  представники українських неприбуткових організацій, органів державної та місцевої влади, бізнес-компаній та донорських організацій – усі, кого цікавить тема, як неурядовому сектору України стати сильнішим, професійнішим та впливовішим.

Цьогоріч, як і завжди, Форум проходитиме у форматі “багато локацій, багато подій”. Дискусії, воркшопи, тематичні виставки, зустрічі з донорськими організаціями, міні-тренінги - на Форумі буде все і навіть більше! Команда організаторів традиційно готує сюрпризи та приємні несподіванки, які перетворять Форум у справжнє свято для сектору!

Реєстрація на Форум за посиланням: http://bit.ly/2MadMOE 

Якщо ви хочете презентувати успішний кейс, провести воркшоп або стати учасником виставки на Форумі, будь ласка, залиште свої пропозиції у формі реєстрації - ми обов’язково законтактуємо з вами!

5 грудня 2019 року, м. Київ

Форум. Нетворкінг. Знання. Натхнення!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.