bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Свято-ярмарок тренінгів і майстер-класів особистісного та професійного розвитку для дорослих
07.10.2019

26-27 жовтня 2019 року в Мелітополі вже втретє відбудеться масштабний освітній фестиваль «Свято-ярмарок тренінгів і майстер-класів особистісного та професійного розвитку для дорослих». Захід проходитиме на базі Мелітопольського коледжу ТДАТУ (пр-т Б. Хмельницького, 44).

Основною метою Свята-ярмарку є презентація освітніх  програм для дорослих та виявлення найбільш популярних освітніх послуг серед населення; підвищення авторитету та впізнаваності провайдерів формальної і неформальної освіти; обмін досвідом між провайдерами освітніх послуг в місті, регіоні та країні.

Організатори прагнуть виступати своєрідною платформою для співпраці та об’єднання зусиль різних секторів у досягненні прогресу міста на шляху побудови «міста, що навчається» та популяризація ідеї навчання протягом життя та освіти дорослих зокрема. Ми активно співпрацюємо з партнерами у різних сферах: в освіті, культурі, науці, місцевому самоврядуванні, громадському секторі, бізнесі.

Організаторами заходу є Громадська спілка «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший» у партнерстві з громадською організацією «Українська асоціація міст, що навчаються» за підтримки Представництва Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини при сприянні Мелітопольської міської ради.

 

Кого ми розшукуємо?

Якщо вам також близькі наші ідеї та ви маєте бажання широкого висвітлення потенціалу освіти протягом життя для особистості і суспільства, запрошуємо стати тренером(кою)/спікером(кою)/майстром(инею) та познайомити мелітопольців та гостей фестивалю з вашими особистими напрацюваннями та досвідом в будь-якій сфері та надати можливість учасникам здобути нові професійні чи життєві навички. Аби доєднатися до нашої дружної команди новаторів необхідно заповнити форму за посиланням https://forms.gle/D3U82UqsgZvoGumj9 і ми обов’язково зв’яжемось з вами.

Що саме чекає учасників заходу?

26-27 жовтня з 10.00 до 19.00 упродовж двох днів (субота-неділя) відбудеться серія тренінгів і майстер-класів від провайдерів освітніх послуг як  Мелітополя, так й інших міст України.

2 дні інтенсивного занурення в різні освітні напрями, більше 30 професійних тренерів-практиків, понад 50 освітніх сесій у формі тренінгів, лекцій, ігор та майстер-класів тривалістю від 1 години 40 хвилин до повноцінних дводенних тренінгів кожен, 4 лінійки тренінгів щодня. Це можливість відвідувати різні напрями, що проходять одночасно.

Яка програма заходів?

Одночасно на всіх локаціях Ярмарку буде проходити до 8 тренінгів/майстер-класів/ділових ігор одночасно. Кожен бажаючий може взяти участь у будь-якій активності, адже попереднє інформування про тренінги здійснюється на сайті Ярмарку та в соціальних мережах. Початок першої сесії о 10.00. Тривалість однієї сесії 1 година 40 хвилин, з 20-ти хвилинними перервами. Наприкінці кожного дня для всіх учасників освітніх заходів планується проведення розіграшу лотереї від організаторів та партнерів.

Планується, що у заходах візьме участь понад 700 активних учасників. Тематика заходів найрізноманітніша – від професійних тренінгів з маркетингу та просування особистого бренду до курсів масажу та самомасажу.

Детальну інформацію про розклад та тематику всіх освітніх програм можна знайти на сторінках у соціальних мережах www.facebook.com/pershyi,  www.instagram.com/cod.pershyihttps://t.me/pershyi.

Ми віримо в те, що саме освіта впродовж життя є рушієм активних та ефективних змін кожної особистості та інструментом сталого розвитку кожної громади.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/680147589165166/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.