bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа «Агенти змін.Діти» у Львові: презентація кращих проектів
03.07.2019

5-го липня 2019 року о 12:00 в URBAN бібліотека, вул. Устияновича, 4, відбудеться презентація підліткових проектів випускників Школи «Агенти змін. Діти» 2018-2019.

На заході учні віком 13-16 років з різних регіонів України представлять кращі проекти, реалізовані у своїх містах та селищах, поділяться набутим досвідом, труднощами, з якими довелося зустрітися, а також поділяться враженнями та новими знаннями, які отримали під час навчання у Школі “Агенти змін”.

Ви дізнаєтесь, що спонукає підлітків до дій та бажання реалізовувати в громадах такі ініціативи, як:

  • Додаток для шкільного музею Creativity of Mr Shevchenko, який розповідає про експонати музею англійською мовою (м.Анастасія Шарай, 17 років, Вінниця)
  • Young Art - друкована збірка поезії, куди ввійшло 60 віршів молодих поетів-аматорів різного віку із усіх куточків України, проілюстрована автором проекту (Остап Сенюк, 16 років, м. Коломия Івано-Франківської області)
  • NB Fest - перший молодіжний фестиваль до Дня Європи у невеличкому селищі, який відвідало близько 800 мешканців (Вікторія Горбач, 16 років, Нова Борова Вінницької області)

На зустрічі організатори Школи також розкажуть про досвід роботи з дітьми та важливі елементи формування навчальної програми у впровадженні громадянської освіти в Україні.

Про проект

Проект “Агенти змін.Діти” - «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» - це проект з популяризації неформальної громадянської освіти в Україні, який розпочався 1 квітня 2018 року за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF), в основі якого масштабування авторської методології Школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» Національного Центру (ЮНЕСКО) “Мала академія наук України”, започаткованою Катериною Клюзко у 2015 році.

Проект реалізують: Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», Національний Центр «Мала Академія Наук України», Благодійний фонд «Агенти змін», Молодіжна ініціатива «Серце в долоньках» за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF) впродовж 2018-2020 років.

Наш сайт: http://agentyzmin.org.ua

Сторінка Школи «Агенти змін»  https://www.facebook.com/AgentuZmin/

Сторінка події:  https://www.facebook.com/events/650911502076524

Реєстраційна форма за посиланням http://bit.ly/AgentyLviv

Час заходу: 5 липня 12.00 - 14:00.

Адреса: м. Львів, URBAN бібліотека, вул. Устияновича, 4,

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту Ірини Колотило, [email protected], тел. (098) 00 587 00

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.