bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні відкритих дверей. Презентація проектів «Вчуся, щоб діяти!» (Полтава)
05.06.2019

Запрошують 5 червня о 16.00 на презентацію кращих соціальних проектів 2018-2019 навчального року, що відбудеться у межах днів відкритих дверей, присвячених закінченню 25-го ювілейного навчального року школи «Паросток». 

Освіта для життя – це провідний тренд сучасності і багаторічна реалія школи “Паросток”. Навчання через проекти – пізнавальні та соціальні, освоєння спецкурсів з лідерства, проектної діяльності та командної взаємодії, участь в житті суспільства, розуміння демократії як можливості запропонувати ідею щодо покращення світу, а патріотизму як праці на спільне благо – частина освітньої стратегії школи.

Попередні презентації в межах днів відкритих дверей: “Твоя освіта – цілий світ. Навчання не за партою”, “Поетичний освіторій” та творчий вечір “Душа в мистецтво проростає” уже відбулися минулого тижня. 

Ця презентація покликана розкрити технологію проектного навчання, яка розвиває організаторські вміння, лідерські якості та почуття відповідальності за створення свого життя.
Представлені проекти мають масштаб від локального (покращення шкільного подвір’я) до міжнародного (змін у свідомості молоді).

Запрошуємо 5 червня о 16.00 на презентацію кращих соціальних проектів 2018-2019 навчального року “Вчуся, щоб діяти”, що відбудеться в межах днів відкритих дверей, присвячених закінченню 25-го ювілейного навчального року школи ”Паросток”.

Чекаємо на Дослідній, 56 – у приміщенні школи.

Контакти

  • +38(068)932-06-37
  • Олена Крамарева

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.