bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар щодо впровадження системи НАССР для безпеки та якості харчових продуктів (м. Вінниця)
23.05.2019

29 травня ВОГО «Спілка підприємців «СТІНА» запрошує вас у м. Вінниця на семінар «Впровадження системи НАССР  для безпеки та якості харчових продуктів у сфері громадського харчування та ресторанного господарства».

Захід співорганізовано з Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту «Громадська синергія».

З 2017 року в Україні проваджується європейська модель контролю за якістю харчових продуктів – НАССР. До 20 вересня 2019 року ці процедури повинні бути впроваджені на всіх підприємствах, що займаються вирощуванням, переробкою, транспортуванням і реалізацією продукції.

Головна ідея НАССР – контроль ризиків; сконцентрувати увагу на процесах і умовах виробництва, які є критичними для безпеки харчових продуктів. Як результат,  гарантувати, що така продукція не завдасть шкоди споживачеві.

Українські підприємства, які не будуть дотримуватися нових вимог НАССР можуть потрапити під штрафи від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Ми хочемо допомогти Вам розібратися в усіх тонкощах НАССР і тому запланували навчальний захід, на якому ви зможете отримати необхідну інформацію для успішного впровадження НАССР, а також відповіді на Ваші запитання.

Спікер: Андрій САЛЮК, начальник відділу безпеки харчових продуктів ГУ ДПСС у Вінницькій області.

Теми: Продовольча безпека в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами  Європейського Союзу. 

Спікер: Євген ЗІЛЬБЕРТ, провідний експерт з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості.

Теми: Визнані стандарти харчової безпеки та доцільність їх застосування. Застосування вимог НАССР на підприємствах громадського харчування. 

Спікер: Олеся ДАНИЛОВА, завідувач сектором Державної регуляторної служби України у Вінницькій області.Провідний експерт з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості.

Теми: Основні аспекти взаємодії в процедурах державного нагляду (контролю) 

Вхід вільний, але реєстрація обов'язкова: ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА СЕМІНАР

29 травня 2019 р.

Де: м. Вінниця, вул.Театральна 15, МЦ «КВАДРАТ»

Час: 11:00-16:00.

Реєстрація з 10:45 Тел. для довідок: (096)152-60-70 Партнери заходу: Вінницька міська рада, представництва Дерспродспоживслужби і Державної регуляторної служби України у Вінницькій області. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цей семінар був підготовлений ВОГО «Спілка підприємців «СТІНА» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою УкраїнськоїсторониПлатформигромадянськогосуспільстваУкраїна-ЄС таУкраїнськоїнаціональноїплатформи Форуму громадянськогосуспільстваСхідного партнерства. Окремі думки, висловлені в матеріалахабоозвучені на заході, є особистоюпозицієюавторів/спікерів і необов’язкововідображають точку зоруЄвропейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження». 

24 квітня відбувся перший семінар, який зібрав понад 50 учасників, що представляли фермерські господарства та агрокомплекси. 

HACCP (HazardAnalysisandCriticalControlPoints) — аналіз ризиків та критичних контрольних точок.

Контакти

  • Олександр Сологуб (096)152-60-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.