bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Всеукраїнського марафону «Судові трансляції: теорія через практику»
22.05.2019

23 травня ГО «Вектор прав людини» запрошує на презентацію Всеукраїнського марафону навчально-методичних розробок викладання права «Судові трансляції: теорія через практику».

Захід відбудеться  23 травня, о 14:00 у приміщенні Академії адвокатури України, за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 27.

Мета марафону — поширення досвіду використання інтерактивних методів викладання права. Правнича освіта має надавати практичні навички та відповідати вимогам часу. Одне із головних завдання правничої школи — навчити студентів критично мислити, не піддаватися маніпуляціям та приймати зважені рішення.

Ми пропонуємо використовувати судові онлайн-трансляції, які доступні на порталі «Судова влада України», у якості реальної візуалізації судового процесу. У відкритому доступі є відео сотень судових справ, які допоможуть зробити інтерактивними заняття як з процесуального, так і матеріального права. Обравши справу, яка відповідає тематиці заняття, ви можете опрацювати процес судового засідання покроково, зупинившись на ключових питаннях дисципліни, яку викладаєте. Як результат, ми отримаємо студентів-практиків, які навчалися на реальних кейсах, отримали практичні навички та розуміють процес з усіма його особливостями.

Запрошуємо усіх викладачів правових дисциплін! Для участі прохання зареєструватись за посиланням: https://bit.ly/2LX80De до 23 травня.
Тривалість заходу: 14:00 – 15:00. 

Під час заходу ви зможете дізнатись усі деталі проведення та участі у Марафоні. А також, поставити питання, які вас цікавлять чи можливо виникли під час роботи над навчально-методичною розробкою.

Спікерка: Валерія Рибак, директорка ГО «Вектор прав людини», координаторка проекту «Суд людською мовою».
Спікерка радо поділиться уже наявним досвідом та розповість про тонкощі розробки заняття з використанням судових онлайн-трансляцій.

Сфера професійних інтересів спікерки включає теми захисту свободи мирних зібрань, права на справедливий суд, зокрема у частині доступу до правосуддя, права на відкриті слухання.
Працювала як в державному, так і громадському секторі. Зокрема організатор та тренер першої системної тренінгової програми для прес-секретарів судів. Завдяки організації моніторингів за судовими процесами в Україні у 2013 – 2016 роках та підготовці звітів про рівень дотримання права на справедливий суд в Україні, вдалось налагодити роботу правозахисників, адвокатів, органів судової влади, суддівського самоврядування та впровадити механізм трансляцій судових засідань технічними засобами судів. Ініціаторка використання судових трансляцій як освітнього інструменту у підготовці правників у закладах вищої освіти.

Детальніше: https://www.facebook.com/events/1959532184151803/

У разі виникнення додаткових запитань, прохання повідомити на електронну адресу [email protected]  або за телефоном 093 684 59 79 (Фурсенко Марина).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.