bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Моделі впливу, або навіщо віддавати половину роботи безкоштовно?
10.05.2019

Зустріч з американським соціальним підприємцем Метью Маносом.

Журнал Forbes називає його «божевільним або генієм», а Huffington Post каже, що він є одним із семи міленіалів, які змінюють наш світ.

Matthew Manos — американський підприємець, дизайн-стратег та викладач у General Assembly та Каліфорнійському університеті.

Метью заснував a verynice design studio, яка половину своїх замовлень виконує безкоштовно. Зараз компанія налічує понад 600 співробітників, а вартість послуг, наданих pro bono, перевищує 10 млн доларів.

У 2013 році Фонд Taproot нагородив Метью та verynice «Golden Root Award» за лідерство у русі pro bono разом з групою компаній.
Щоб допомогти іншим створити свої успішні соцпідприємства, Метью написав книгу «Як віддавати половину своєї роботи безкоштовно» та розробив підхід Models of Impact. Цей підхід він представив вже у багатьох країнах світу, і вперше завітає до України!

На зустрічі послухаємо про досвід Метью та verynice, поговоримо про модель «віддавай половину» та дізнаємося, як отримати замовлення від Google, NASA - National Aeronautics and Space Administration та одночасно підтримувати малий бізнес і громадський сектор. Після зустрічі ви можете захотіти створити своє соцпідприємство. І не кажіть, що ми не попереджали!

Коли: 20 травня, о 19.00
Де: Urban Space 500 (вул. Грінченка, 9)
Мова події — англійська.
Вхід безкоштовний.

Щоб потрапити на подію, зареєструйтеся: https://probono.org.ua/manos_openmeeting

Контакти

  • https://probono.org.ua/manos_openmeeting

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.