bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чаювання з Makitra: як комунікувати з волонтерами?
08.05.2019

12 травня заварюй чашку чаю, зручніше вмощуйся біля екрану свого ноутбуку та приєднуйся до Чаювання з Makitra.

Makitra запускає Чаювання в онлайні, аби формувати спільноту взаємопідтримки тих, хто щодня мають справу з волонтерськими командами і хто прагне якісно розвивати волонтерство.

З власного досвіду знаємо, що спілкування і взаємообмін знаннями з людьми, які повсякденно працюють із волонтерами, допомагає віднаходити рішення, розширювати свій світогляд і народжувати важливі ідеї.

Коли: 12 травня, 11:00.
Де: онлайн.
Для участі: зареєструйтеся до 13:00, 11.05 і будьте готові перевіряти вашу електронку частіше :)

Реєстрація: https://forms.gle/LhdLDqguw1S2rzEW9

Подія у фейсбуці.

Чаювання - це неформальна, щира і чесна розмова. Про те, що турбує і те, що надихає. Будемо знайомитися, обмінюватися власними міркуваннями та досвідом про залучення та взаємодію з волонтерами. І підтримувати одне одного у цій важливій, та нелегкій справі.

Тема першого чаювання: Комунікація з волонтерською командою. Теми наступних чаювань будемо формувати спільно.

Ми розуміємо, що у час інформаційного та цифрового буму заволодіти увагою та часом волонтерів - це один із викликів, із яким зіштовхуються організації. На допомогу приходять якісні інструменти та різноманітні підходи в онлайн та оффлайн комунікаціях.

Чаюванням ми не прагнемо знайти найкраще рішення, але ми прагнемо розширити картинку світу одне одного. Бо труднощі, з якими кожен та кожна із нас зіштовхується в комунікації з волонтерами, - спільні, але рішення можуть бути різними.

Розмова буде проходити завдяки платформі zoom. За день перед чаюванням ми надішлемо коротку інструкцію, як користуватися zoom. Zoom дає можливість не тільки слухати, а й брати активну участь у розмові. Тож до зустрічі за чашкою чаю в нашому спільному віртуальному кафе.

Контакти

  • https://www.facebook.com/makitra.org/
  • Макітра

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.