bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Community Mediation International Forum
15.04.2019

Команда Офіс Регіонального Розвитку у партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland з великою радістю оголошує відкриття реєстрації для відбору учасників у Community Mediation International Forum, що відбудеться 18 травня у місті Херсон.

CMI Forum – без перебільшень, головна подія нашої команди, яку ми готуємо для практикуючих медіаторів, правозахисників, освітян, та тих, хто цікавиться практиками правозахисту, примирення і розв’язання конфліктів. Ми готуємо майданчик для цікавих виступів, відвертого діалогу та активного обговорення кращого міжнародного й українського досвіду у сфері захисту прав людини, мирного врегулювання конфліктів та шкільної медіації.

Як взяти участь у заході?

Оскільки кількість місць є лімітованою, ми оголошуємо конкурсний відбір серед тих, хто зацікавлений взяти участь. Для подання заявки на конкурс, слід заповнити форму за посиланням:

 https://forms.gle/5piocPML6oPyaraF9

Окремо, звертаємо вашу увагу, що участь у заході безкоштовна. Наша команда забезпечує необхідні роздаткові матеріали, харчування та проживання для учасників не з Херсонської області.

Детальна програма, місце і час проведення заходу будуть надіслані лише відібраним учасникам, разом з підтвердження їх участі.

З інших питань щодо події, контактуйте будь ласка з нами через електронну пошту: [email protected] чи за тел.: +38(093)-404-66-08 або +38(048)788-83-84

_______________________________________________________________

Цей захід реалізовується в рамках проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні», що імплементується командою Офіс Регіонального Розвитку спільно зKinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Auswärtiges Amt.

#CivilSocietyCooperation #RegionalDevelopmentOffice #SchoolMediation#HumanRights #Odesa #Kherson #Mykolaiv #ОфісРегіональногоРозвитку#Одеса #Херсон #Миколаїв #ШкільнаМедіація #ПраваЛюдини

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.