bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Полтава долучається до руху думаючих людей
05.04.2019

25 травня у Полтаві відбудеться  перший Фестиваль думок. Загальна тема першого Фестивалю: «Полтава – місто можливостей?».

Фестиваль дає можливість почути надихаючі промови, обмінятися думками на соціальні та політичні теми, набути нових знань і свіжих ідей, взяти участь в майстер-класах, познайомитися з новими людьми, а також насолодитися культурною програмою.

Ми хочемо:

  • •звести разом людей з різних верств Полтави, в т.ч. з політичних і неполітичних громадських інститутів;

  • •створити платформу для обміну думками, незалежно від становища в суспільстві чи посади;

  • дати учасникам можливість обговорити теми, важливі для сьогоднішнього або завтрашнього дня їх спільнот.

Що таке Фестиваль думок?

Фестиваль Думок — це унікальний простір де не має поняття відвідувач, а є поняття учасник. Адже кожен присутній на фестивалі не лише творить його атмосферу, а й має можливість висловити свої думки та ідеї на тематичних дискусіях.

Це відкрита для всіх платформа, що надає кожному можливість висловитися. Нас так багато і у кожного своя унікальна думка. Але часто ми не можемо почути один одного, не можемо донести цінність наших ідей, не сприймаємо іншої думки. Фестиваль спрямований на розвиток культури спілкування та ведення дискусій, обговорення важливих для громади тем, пошук нових ідей і рішень.

Фестиваль це креативний досвід країн Скандинавії та Балтії для обміну думками, який з’явився в той момент, коли інтернет і ТБ-майданчики вичерпали себе і люди відчули потребу спілкування в реальності, дивлячись в очі один одному.

У відвідувачів є вибір - або самому взяти участь в обговоренні, або послухати інших. Фестиваль не лише гарна платформа для підняття будь-якої теми, а й для отримання зворотного зв’язку.

 Що буде?

  • 4 локації (Петровський та Сонячний парки, Твій простір, дворик Краєзнавчого музею);

  • 7 змістовних майданчиків, на яких з 11.00 до 20.00 за допомоги модераторів (ок) будуть проходити зустрічі, дискусії та обговорення;

  • дитячий простір для тих, хто ще не може брати участь в дискусіях, але теж хоче взяти активну участь у події;

  • вечірня музична сцена;

  • вечірній кінопоказ під відкритим небом;

  • фудкорти.

    Аби стати частиною команди Фестивалю Думок у Полтаві , запропонувати важливу тему для дискусії чи зголоситися поволонтерити під час Фестивалю варто заповнити анкету.
    https://docs.google.com/…/1FAIpQLSerMQ9KtH6mDSu1lk…/viewform

    Команда фестивалю-

    представники активних громадських організацій Полтави: Полтавська філія Cуспільної служби України, ГО «Нова Полтава», КО «Інститут розвитку міста», ПОО ВМГО «Студреспубліка», ГО «Полтавська платформа», «UPunique people», Українська академія лідерства, Театр Сучасного діалогу, ГО “Команда небайдужих”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.