bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День відкритих дверей магістерської програми для лідерів громадського сектору
02.04.2019

У четвер, 4 квітня, Інститут лідерства та управління УКУ запрошує всіх охочих на День відкритих дверей Магістерської програми з управління неприбутковими організаціями в Києві.  

Якщо Ви прагнете професійно зростати, щоб розвивати свою громадську організацію чи напрямок у громадському секторі, або ж плануєте втілити соціальну ідею, то Вам варто дізнатися більше про нашу магістерку. 

У програмі: 
18.30–19.00 год. – знайомство у форматі кафе-семінару з випускниками та студентами програми;
19.00–20.00 год. – лекція о. А. Зелінського «Моральний вибір лідера»;
20.00–20.15 год. – презентація програми;
20.15–21.00 – неформальне спілкування за кавою.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1CIJyT7ZqATcfByl-s_Vop06pxQnKjqIAYNMWzVMPCR0/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR0SHQ7ejb8I-A3l2suz955oqSRZ1cUk2Ciyrb87RSgFQhi6Hllk2z0WPFw.

Андрій Зелінський (Andriy Zelinskyy) – священик УГКЦ, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», заступник керівника Департаменту військового капеланства в Українській греко-католицькій церкві; раніше – військовий капелан 36-ої окремої бригади Морської піхоти ВМС ЗСУ. Автор книг про духовність у часі війни «Соняхи», «На ріках вавилонських». Філософську освіту здобував у St. Basil College, Стамфорд, США; богословську – у Pontificia Universita Gregoriana, Рим, Італія; політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», Київ. Основні сфери наукових інтересів та напрямки пасторальної діяльності: християнська духовність у контексті сучасної культури, ідеологія національної безпеки та задоволення духовних потреб військовослужбовців. З червня 2014 р. бере активну участь у забезпеченні духовною підтримкою українських військових у зоні АТО.

Чекаємо Вас у Київському центрі УКУ за адресою: вул. Мазепи, 10а. Початок о 18.30.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.