bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна дискусія «Євроінтеграційний розвиток Прикарпаття: як досягти синергії влади і громади»
15.03.2019

18 березня у м. Івано-Франківськ відбудеться публічна дискусія «Євроінтеграційний розвиток Прикарпаття: як досягти синергії влади і громади». Захід проводитиме проект «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом та виконується Міжнародним фондом «Відродження».

Мета публічної дискусії – обговорити поточну ситуацію з євроінтеграційними реформами на Прикарпатті, а також з’ясувати потреби та основні виклики регіону на цьому шляху. На заході також йтиметься про те, які можливості для адвокації реформ надає Угода про асоціації громадянському суспільству та іншим стейкхолдерам, зацікавленим у змінах в політиці.

Учасники зможуть також детальніше дізнатися про роботу двох громадських мережевих об’єднань – Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства – та з’ясувати, яким чином вони можуть стати в пригоді при вирішенні євроінтеграційних завдань.

До участі запрошуються представники громадянського суспільства, а також регіональних та місцевих органів влади, органів місцевої самоорганізації тощо, які цікавляться цією тематикою та мотивовані брати надалі активнішу роль у євроінтеграційних процесах.

Що? Публічна дискусія «Євроінтеграційний розвиток Прикарпаття: як досягти синергії влади і громади»

Де? м. Івано-Франківськ. Промприлад. Реновація (вул. Академіка Сахарова 23)

Коли? 11:00-12:30 (реєстрація та вітальна кава з 10:30)

Питання до обговорення:

  • Виконання Угоди про асоціацію на регіональному та місцевому рівні: хто, що і як робить?
  • Які євроінтеграційні здобутки має Прикарпаття на сьогодні – в галузях економіки, участі у програмах ЄС, інших сферах?
  • Який стан поінформованості різних зацікавлених сторін у регіоні про можливості та завдання, передбачені Угодою про асоціацію? Які тут є потреби?
  • Що потрібно, щоб мобілізувати Прикарпаття до виконання Угоди про асоціацію та максимального використання можливостей, які вона надає?
  • Чи є діалог зацікавлених сторін щодо євроінтеграційних реформ? Як досягти синергії влади та громади?

В дискусії візьмуть участь:

  • Іван КУЛЬЧИЦЬКИЙ – Член Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС від громадського сектору, Президент ГО «Агенція Європейських Інновацій»
  • Ростислав ТОМЕНЧУК – Координатор Робочої групи “Політичний діалог, зовнішня та безпекова політика” Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, Голова правління Українського інституту міжнародної політики
  • Ольга КВАШУК – Менеджер Європейської програми Міжнародного Фонду «Відродження»

Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватися за формою.

Контактна інформація:

Проект «Громадська синергія»

тел.: +38 (044) 500-2487

e-mail:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.