bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як створити спільноту навколо соціального проекту
11.03.2019

14 березня у New Work Labs Олеся Яскевич розповість, як створити спільноту навколо соціального проекту. Ця подія відкриє серію зустрічей Community Organizing.Cases.

Олеся Яскевич — громадська діячка у сфері інклюзії. Займається організацією соціальних проектів, що направлені на допомогу дітям з інвалідністю. Олеся є засновницею ГО “Бачити серцем”, літнього інклюзивного табору “Space camp”, проектів “Майстерня” для підлітків з інвалідністю та “Ранкове хюґе” — для дівчаток з інвалідністю і їхніх мам.

Минулого року Space Camp відвідало 143 дитини. До нього вдалося залучити 115 волонтерів та 50 лідерів думок. На прикладі проекту Олеся розповість про те, як уникнути факапів, обрати правильні інструменти та продуктивно комунікувати з волонтерами й лідерами думок. Подія буде корисна тим, хто потребує додаткових знань щодо ефективного залучення до соціальних проектів людей, об’єднаних спільною метою.

Куратором Community Organizing.Cases. виступає Creative Management Camp (NIICE) — освітня платформа для менеджерів культурних та креативних, соціальних та освітніх проектів. Об’єднує ком’юніті менеджерів культури, засновників креативних проектів та ініціатив у сфері культури й мистецтв, студентів та викладачів програми.

Подія у фейсбук: https://www.facebook.com/events/218341802362175/

Коли: 14 березня, 18:30 — 21:00

New Work Labs Globus, вул. Героїв Небесної Сотні, 2а

Вартість: 200 грн, у день події —  220 грн.

Квиток — за посиланням:https://2event.com/uk/events/1656410

 

Контакти

  • (093) 298 73 63

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.