bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Івано-Франківську обговорять юридичні інновації та майбутнє правничої професії
19.02.2019

Як legal tech вплине на професію юриста та чи мають бути обмеження для інновацій? 22 лютого в Івано-Франківську запрошують на відкриту лекцію Івана Городиського «Юридичні інновації та майбутнє правничої професії». 

Відкрита лекція Івана Городиського, директора Школи права Українського католицького університету відбудеться 22 лютого о 17:00 год. у конференц-залі Promprylad.Renovation (м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23).

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://bit.ly/RoLLS2202

Під час відкритої лекції обговорять:

  • Юридичні інновації та legal tech: як це вплине на правничу професію;
  • Чи здатні/повинні технології гарантувати справедливість?
  • Інноваційність у юриспруденції: як розрізнити можливості та ризики;
  • Чи зникне правнича професія?
  • Limits: чи мають бути обмеження для інновацій у праві і якими вони можуть бути?

Захід відбудеться у рамках проекту UCU Rule of Law Lecture Series, який  реалізовує Школа права Українського католицького університету за підтримки програми USAID «Нове правосуддя».

Трансляцію заходу можна буде переглянути на Facebook-сторінці Школи права УКУ www.facebook.com/law.ucu/.

Іван Городиський має десятирічний досвід роботи в юридичній практиці. З 2013 року супроводжує проекти в сфері ІТ. З вересня 2014 року Іван є керівником правничих проектів Українського католицького університету. Також він є співзасновником та членом Правління Львівського центру міжнародного права та прав людини, в якості експерта співпрацював із Радою Європи та World Justice Project. Член Асоціації правників України, Української асоціації міжнародного права та Міжнародної асоціації штучного інтелекту та права.

Довідка

UCU Rule of Law Lecture Series – це серія лекцій від провідних американських, європейських та українських правників, присвячена актуальним викликам і проблемам у галузі забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Проект «Підвищення обізнаності правничої спільноти України щодо сучасних викликів верховенства права через організацію та проведення серії юридичних лекцій Українського католицького університету «Правовладдя» реалізовує Центр верховенства права Школи права УКУ за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми «Нове правосуддя» у співпраці з Асоціацією правників України. Інформаційний партнер проекту – Юридична газета.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.