bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як продавати послуги муніципалітетам на мільйон євро в рік: досвід однієї громадської організації
14.02.2019

Своїми рецептами успіху поділиться Андріс Берзінс, директор Латвійської Асоціації Самаритян. Асоціація є найбільш впливовою неприбутковою організацією Латвії, а також найбільшим соціальним підприємством цієї країни.

Чи може громадська організація заробляти, продаючи соціальні послуги муніципалітетам? Це питання «мучить» вже багато років українські сервісні організації, що борються за впровадження принципу соціального замовлення на національному та місцевому рівнях. Ухвалення Парламентом в січні 2019 року нового Закону України «Про соціальні послуги» дав зелене світло цьому механізму. Як ефективно здійснити цей принцип на практиці?

Своїми рецептами успіху поділиться Андріс Берзінс, директор Латвійської Асоціації Самаритян. На сьогоднішній день в організації працює близько 800 співробітників. Асоціація є найбільш впливовою неприбутковою організацією Латвії, а також найбільшим соціальним підприємством цієї країни.
Базуючись в Ризі, організація залучає мільйони євро на рік, в тому числі використовуючи досвід соціальної франшизи, від місцевих муніципалітетів в обмін на надання високоякісних соціальних, медичних та освітніх послуг.

Спікер:
Андріс Берзінс директор Латвійської Асоціації Самаритян, віце-президент Міжнародної Асоціації Самаритян, віце-президент Ради з розвитку соціальних послуг Латвії, голова правління Асоціація соціального бізнесу Латвії.

Мова проведення лекції - російська.
Коли: 22 лютого, 10:00 - 13:00
Де: Chasopys Eduspace, вул. Велика Васильківська, 30 (код 340, 3 поверх)
Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/L9ISIghCqSoAjnAJ3.

Увага! Кількість місць обмежено.

Коментарі

Горячева Елена   1886 днів тому   #  

Наверное должно быть крутое мероприятие. Жаль, что для регионов Украины оно малодоступно... Может можно видео записать и лично мне прислать. Поощрение (подарок) за идею)

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Калюжний   1883 дні тому   #  

Я також можу поділитися досвідом того, що ніхто не купує ідею, як зберегти 100 млрд. грн. на рік змінивши умови надання субсидії, однієї із складових діючих корупційних схем в Україні.
Нажаль, на мою думку, такий досвід можливий тільки після зміни системи влади в Україні. Чиновники узурпували усю владу в Україні. Влада територіальної громади, за положенням Конституції, відсутня. Конституція і закони України не виконуються. В Україні відсутній конституційний лад. Верховенства права не має. Неякий досвід, що не породжує вимивання бюджетів не буде застосований.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.