bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Полюби свого депутата» у Дніпрі
14.02.2019

Дніпрян запрошують на акцію 15 лютого, де вони розкажуть, за що люблять місцевих депутатів і за могли б їх полюбити. 

До дня закоханих Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” пропонує громадянам полюбити депутатів місцевої ради.

Депутати перш за все люди, і їх є за що любити. Акція націлена на налагодження діалогу між громадянами й депутатами місцевих рад та інформування жителів міст про те, як вони можуть звертатися до обранців, чим допомагати в роботі. Депутат місцевої ради працює на громадських засадах і часто не може знати про всі проблеми в мікрорайоні чи місті. Тому, ВІ “Активна Громада” від Інституту “Республіка” пропонує полюбити обранців у своєму місті!

ДАТА: 15 лютого 

МІСЦЕ: місто Дніпро, Європейська площа

Час: 15:00-16:00  

На полотні, що поділене на 2 частини, громадяни мають написати: на одній половині, за що вони люблять депутатів місцевої ради, а на іншій - за що б любили їх ще дужче.

Після цього кожен охочий може ознайомитися зі списком депутатів і в разі потреби написати звернення, доручення чи пропозицію щодо покращення життя в місті. Список депутатів і приклад звернення можна взяти в координатора “Активної Громади” від Інституту “Республіка”.

Зауважимо, що активісти також надіслали запрошення долучитися до акції депутатам, аби вони могли прийти поспілкуватися з громадянами і дізнатися, за що ж їх люблять.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до акції. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

Примітка.  Акція, організована громадською організацією “ВГО “Інститут “Республіка”, проводиться з інформаційно-просвітницькою метою. Ми аполітичні, і не підтримуємо політичні сили чи кандидатів. Термін “полюбити” вживається в контексті - стежити за діяльністю депутатів, контролювати їх дії, більше звертатися до обранців і допомагати у вирішенні важливих для міста питань.

Контакти

  • +380508022289 Дмитро Чернишов
  • регіональний координатор ВІ “Активна Громада” у Дніпрі

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.