bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп із розвитку публічного простору в Лисичанську
23.01.2019

Воркшоп із аналізу, розвитку та наповнення публічного простору. На заході ви матимете змогу створити об’єкт на водній станції у групах, захистити його та отримати приз - подорож до Львова всією командою.

Разом з вами працюватиме Богдана Бесчастна (Bogdana Beschastnaya) - архітекторка, урбаністка, спеціалістка в галузі комунікацій, викладачка в архітектурній школі “Arch4kids”, кураторка медіа-проекту “MediaTeenz”, кураторка архітектурної групи в ГО “Парк Наталка”, архітекторка навколишнього середовища в напрямку громадські простори в архітектурному бюро “Арх-інж”.

Оцінювати ідеї буде експертка Богдана Бесчастна та частинка команди “Місто-сад” - архітекторка Олена Орап та дизайнерка та урбаністка Даша Подольцева.

Для участі у воркшопі заповніть анкету за посиланням:
http://bit.ly/2Hq3F9r

Проект «Все перетвориться на Місто-сад: від Маріуполя до
Лисичанська» здійснюють ГО «Місто-сад» та проект «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Хто ми? «Місто-сад» - ініціатива, що створює публічні простори як платформу для формування активного громадянського суспільства, автори проекту відновлення парку «Шовковичний» у Слов’янську.

Контактна особа: Володимир Бурковець (Volodymyr Burkovets)
(063) 058 6309
Місце та час зустрічі: Holiday Club, 27 січня, 14.00.

Ми чекаємо на вас!

Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/2167546866839788/ 

Контакти

  • (063) 058 6309

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.