bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Жінки та креативні індустрії»
13.12.2018

Форум «Жінки та креативні індустрії» відбудеться 13 грудня, у просторі Creative Women Space, у Києві.

Форум «Жінки та креативні індустрії» відбудеться 13 грудня у Києві та об’єднає тих, хто бажає реалізувати свій потенціал у творчості та бізнесі.

Організаторки форуму – засновниці першого в Україні креативного жіночого простору Creative Women Space:

«В основі форуму лежить концепція Women Empowerment, у якій ми вбачаємо розширення прав і можливостей жінок через креативні індустрії, спираючись на досвід Європи та США.

Креативні індустрії називають економікою майбутнього. І наша мета – актуалізувати питання залученості та проявленості жінок у цій сфері, надати їм практичні інструменти для комерційного успіху та надихнути до створення власної справи у креативних індустріях».

У заході візьмуть участь: виконавча директорка Українського культурного фонду Юлія Федів, координаторка кампанії проти сексизму в українських  ЗМІ та політиці «Повага», продюсерка Радіо «Культура» Ірина Славінська, засновниця Port Creative Hub Катя Тейлор, CEO «Часопису» Альона Калібаба, директор PPV Knowledge Networks Володимир Воробей, ландшафтна архітекторка зі Швеції Карін Андерссон, співзасновниця ГО «Феміністична майстерня» Анна Хвиль, керівниця корпоративного акселератора Radar Tech Марія Романова, українська режисерка, сценаристка та продюсерка Вікторія Трофіменко, футуролог, дослідник майбутнього Олексій Жмеренецький, керівниця програми She Exports Аліна Севастюк, художниця Надія Онищенко, засновниця та CEO U.World Foundation (США) Світлана Хутка, художниця-ілюстраторка Марися Рудська, soul-бандуристка Марина Круть,  організаторка тренінгу «Як просувати власний культурний продукт» Ольга Малиш.

На форумі можна буде дізнатися:

  • що таке креативні індустрії і чим вони відрізняються від культурної сфери;

  • розвиток креативних індустрій в Україні, реалізація потенціалу жінок в креативних індустріях та їхній вплив на креативну економіку країни;

  • які інституції підтримують розвиток креативних індустрій в Україні та сприяють участі жінок у цій сфері;

  • внутрішні й зовнішні перешкоди в реалізації жінок у креативних індустріях.

Захід відбувається за підтримки Українського Жіночого Фонду.

Детальніше про подію: www.facebook.com/events/177334473220906.

Контакти для акредитації ЗМІ: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.