bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Сєвєродонецьку та Старобільську
30.11.2018

3–5 грудня делегація Представництва ЄС в Україні відвідає Сєвєродонецьк та Старобільськ з офіційним візитом. У програмі: презентація грантів, семінар для бізнесу, брейн-ринг для молоді.

Що?  Презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС
Коли?  3 грудня, 13:30 – 15:00
Де? Сєвєродонецьк, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, лабораторний корпус (вул. Донецька, 41), ауд. 119, 1-й поверх
Для кого? Представники неурядових організацій; зацікавлені у подачі заявок на гранти та проекти ЄС громадяни.
Під час заходу буде представлено пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, можливості співпраці, а також огляд довготривалих освітніх, молодіжних, культурних та бізнесових програм та проектів Євросоюзу, які доступні для України щонайменше до 2020 року, а також інформаційні ресурси Представництва ЄС. Серед програм: Horizon 2020, Creative Europe, Culture Bridges, Erasmus+, EU Study Days, COSME, EU4Business, eTwinningPlus та ін. Також буде презентовано діяльність Інформаційного центру ЄС у Сєвєродонецьку, що працює на базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. 

Реєстрація обов’язкова за посиланнямhttp://bit.ly/EU_open_calls__presentation
Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/393513901387770/ 

Що?  Тренінг для громадських організацій «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?» 
Коли?  3 грудня, 15:30 – 18:30 
Де? Сєвєродонецьк, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, лабораторний корпус (вул. Донецька, 41), ауд. 119, 1-й поверх
Для кого? Представники громадських організацій; ті, хто планує чи в процесі створення ГО; охочі покращити навички роботи з донорами.

Тренінг орієнтований на неурядові організації, які розвивають свою діяльність і хочуть покращити навички у підготовці грантових заявок на конкурси і тендери ЄС, а також у комунікації з донорами. Захід буде також цікавий тим, кому дана тема корисна у контексті їхньої громадської діяльності.

Серед винесених на розгляд тем:

  • термінологія грантових заявок і тендерів;
  • хто такі донори і принципи ефективної комунікації з ними;
  • види грантової допомоги; – як зрозуміти потреби донора та відобразити це у своїй заявці;
  • принципи складання бюджету проекту та ін.

Учасників очікує розгляд реальних прикладів з грантових конкурсів ЄС та практичні завдання / Тренер: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄС Team Europe (Харків).

Реєстрація обов’язкова за посиланням: http://bit.ly/NGOs–training
Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/750176371989177/ 

Що?  Брейн-ринг для молоді на тему Європейського Союзу 
Для кого?  Студенти, школярі, активна молодь.
Коли? 4 грудня, 12:00 – 13:30 Де? Сєвєродонецьк, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, навчальний корпус (вул. Донецька, 43), читальна зала бібліотеки, 2-й поверх
Коли?  5 грудня,  13:00 – 14:30  Де? м. Старобільськ, STB city HUB (вул. Чернишевського, 23)
Брейн-ринг на європейську тематику – гра для студентів, школярів та активної молоді, яка допоможе в інтерактивній спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички.

Що?  Семінар для представників місцевого бізнесу «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?»
Коли?  4 грудня, 15:00 – 18:00
Де? Сєвєродонецьк, Луганський ВП «Центр Розвитку Місцевого Самоврядування» (вул. Гагаріна, 78-Б)
Основні теми заходу:

Переваги глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі (ГВЗВТ) для українських підприємців;

  • Можливості COSME (Competitiveness of Small and Medium Enterprises), європейської програми підтримки малого та середнього підприємництва, для розвитку бізнесу в Україні;
  • Презентація можливостей Європейської Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network) як інструменту пошуку партнерів та інвесторів за кордоном;
  • Практичні поради з виходу на європейський ринок та знаходження бізнес-партнерів від місцевих підприємців, що вже успішно працюють на ринку ЄС; – Інструменти розвитку експортної діяльності Луганського регіону;
  • Можливості українського бізнесу в міжнародних державних закупівлях; – Інтернет-маркетинг як інструмент співпраці з європейською бізнес-спільнотою та інші.

Серед головних спікерів заходу: Андрій Яремкевич, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine / Руслан Мотора, керівник компанії «SEO-Evolution» / Олександр Нікітенков, керівник практики тендерного супроводу юридичної компанії «Правое дело» / Олег Гетманчук, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації та інші.

Реєстрація обов’язкова за посиланням: http://bit.ly/biz–seminar 
Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/489725561536269/ 

Що? Публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС»
Коли? 5 грудня, 16:00 – 17:30
Де? Старобільськ, Старобільська міська рада (вул. Центральна, 36)
Для кого? Представники неурядових організацій, бізнесу, молодь, освітяни, активісти, зацікавлені жителі міста.
Під час заходу буде розказано про пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також представлено довготривалі освітні, молодіжні, культурні та бізнесові програми та проекти Євросоюзу, які доступні для України щонайменше до 2020 року, а також інформаційні ресурси Представництва ЄС. Серед презентованих програм та проектів: Horizon 2020, Creative Europe, Culture Bridges, Erasmus+, EU Study Days, COSME, EU4Business та ін. Також буде представлено програму розвитку співпраці європейських шкіл eTwinningPlus.

За деталями, будь ласка, звертайтесь до Олесі Савенко, тел. +38(093)701-36-23, [email protected], Станіслава Королькова, +38(099)455-23-75, [email protected] або до Юлії Костащук, тел. +38(098)637-48-47, [email protected].


Візит Представництва ЄС до Луганської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.