bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональний марафон «Роль громадян у політичних реформах» в Сумах
13.11.2018

Сім регіонів об’єднаються задля розробки спільних кроків впровадження реформ на місцевому рівні.

Анонс

Міжрегіональний марафон «Роль громадян у політичних реформах»

в Сумах

Сім регіонів об’єднаються задля розробки спільних кроків впровадження реформ на місцевому рівні.

Активісти та представники влади з Хмельницької, Вінницької, Полтавської, Сумської, Житомирської, Київської та Черкаської областей визначатимуть роль громадян у реалізації виборчої, антикорупційної та реформи політичних фінансів.

ДАТА: 20-21 листопада

ЧАС: 10:00

МІСЦЕ: готель “Рейкарц” вул. Воскресенська, 1, м. Суми,

Мета: підвищити роль громадян у політичних реформах та налагодити діалог між виборними особами, політичними партіями та громадянами.

Серед спікерів міжнародні та вітчизняні фахівці з виборчої, антикорупційної та реформи політичних фінансів; представники аналітичних центрів; громадянських організацій; активісти й журналісти.

Перший день – панельна дискусія щодо останніх змін, перспектив впровадження та ролі громадян у національних реформах. Другий день – креативна робота за форматом світового кафе, під час якої учасники розроблятимуть подальші кроки реалізації реформ.

Учасників просимо обов’язково зареєструватися: реєстрація учасників

У результаті місцевих та регіональних марафонів, що відбудуться в 30українських містах в усіх регіонах України, Інститут «Республіка» сформує алгоритм дій, що слугуватиме компасом для імплементації реформ на місцях.

Марафони проходитимуть в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Дар’я
  • +380955726854

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.