bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття діалогового простору «Кіноман і Я» в Одесі
31.10.2018

Формат «Кіно - Чаювання - Обговорення». Унікальність цього формата полягає в тому, що за допомогою кіномистецтва демонструються складні соціальні процеси зрозумілими та ясними метафорами, а тепла атмосфера нашого Двору і чаювання в затишних пледах дає можливість поміркувати та обговорити проблематику фільма під модерацією культуролога.

Дорогі друзі! Вже в цей четвер, 1 листопада о 18:00 ми раді запросити вас на відкриття кіноклубу у публічному просторі «Двір-Сцена» в Одесі. Наша мета - створити діалоговий майданчик для перегляду та обговорення кіно на теми, які є об‘єднуючими для всіх нас, як людей і як громадян нашої країни. Це спільний проект Форума громадянської служби миру (forumZFD) та публічного простору “Двір Сцена”.

Формат «Кіно - Чаювання - Обговорення»
Унікальність цього формата полягає в тому, що за допомогою кіномистецтва демонструються складні соціальні процеси зрозумілими та ясними метафорами, а тепла атмосфера нашого Двору і чаювання в затишних пледах дає можливість поміркувати та обговорити проблематику фільма під модерацією культуролога.

Будемо дивитися німецький короткометражний фільм Тома Тиквера «Scharzfahrer». Фільм - запрошення поміркувати про зв‘язки та діалоги (або їх відсутність) між різними людьми. Як ми спілкуємося? Що нас змінює? Що можемо змінити ми самі? Після перегляду кіно - чаювання та обмін думками.

Проект «Розвиток «Двору-Сцени» як майданчика розвитку культури діалогу в Одесі через кіномистецтво» співфінансується Форумом громадянської служби миру (forumZFD) і виконується ГО «Нове майбутнє» та програмним офісом Форуму громадянської служби миру (forumZFD) в Україні. 

До зустрічі в четвер, 1 листопада о 18:00 у нашому Дворі!

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/503976056774736/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.