bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія та нетворкінг: Чи здатний волонтерський рух приносити реальні зміни?
31.10.2018

Чи здатний волонтерський рух приносити реальні зміни?

Ми звикли до того, що «волонтерство – це добре, а волонтери – завжди молодці», чим би вони не допомогали. Але чи дійсно зусилля цих людей дає результат? Чи можуть волонтери робити реальний вплив і кардинально змінювати ситуацію? Ми обговоримо цілі, інструменти та види волонтерських програм в Україні і Німеччині з українськими та іноземними волонтерами програми «Carpathians Calling». 

Ці хлопці та дівчата провели майже два тижня в українських Карпатах задля того, щоб визначити проблеми, та запропонувати, а іноді і втілити у життя їх рішення. З чим вони зіткнулися, та що змогли зробити за цей час, вони розкажуть під час відкритої панельної дискусії. Своїми висновками з вами поділяться:

Ярина Вишенська, коордитатор програми «Carpathians Calling» від України | Київ
Вікторія Кравцова, коордитатор програми «Carpathians Calling» від Німеччини | Берлін

Модератор: Вадим Черніков, NEED: Necessary Education | Київ

Програма:
18:30 Коротка презентація программи «Carpathians Calling»
18:45 Панельна дискусія
20:00 Networking

Адреса: Promprylad.Renovation, вул. Академіка Сахарова 23, Івано-Франківськ
Вхід безкоштовний.
Мова заходу: російська/англійська/українська
Реєстрація: http://bit.ly/2PAleXi

Панельна дискусія є частиною міжнародної програми з волонтерського обміну «Carpathians Calling», організованої німецькою організацією Dekabristen e.V. у співпраці з NEED: Necessary Education (Київ) та Ukrainian Volunteer Service, та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Цілями проекту є: обмін цінностями волонтерства, обговорення зв’язку між волонтерською діяльністю та сталим розвитком, а також сприяння розвитку міжнародного діалогу. 20 учасників з Білорусі, України, Росії, Німеччини та Молдови працюють у НПП «Синевір» та Карпатському біосферному заповіднику – вони саджають дерева, збирають сміття, діляться професійними навичками із командами природоохоронних територій та обговорюють міжнародне співробітництво для сталого розвитку.

Контакти

  • +380930069181
  •  +380932173561

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.