bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості фінансування для культурних та креативних проектів
25.10.2018

14 листопада у креативному просторі «Часопис» відбудеться дискусія про можливості фінансування для культурних та креативних підприємців, соціальних активістів та освітян. 

Фонди, міжнародні програми, бізнес та краудфандинг-платформи знаходяться у пошуку талановитих підприємців та активістів, які створюють важливі та актуальні для суспільства проекти. Останні, у свою чергу, шукають донорів та намагаються зрозуміти умови співпраці, цілі та завдання програм, критерії участі, юридичні та фінансові аспекти.
Які саме проекти мають шанс отримати фінансування та підтримку? Як зменеджерити отримані кошти? Які помилки здійснюються під час партнерства донора та апліканта/партнера? Які перспективи має співпраця з різними джерелами фінансування для культурних та креативних індустрій? Як поєднувати декілька джерел та чи це організаційно екологічно?
14 листопада у креативному просторі “Часопис” відбудеться дискусія про можливості фінансування для культурних та креативних підприємців, соціальних активістів та освітян.

Creative Management Camp запросив представників корпоративного, державного та міжнародного сектору, щоб обговорити нюанси умов та механізмів співпраці з донорами, програмами та платформами з підтримки ініціатив.
«Український культурний фонд» — державна інституція зі сприяння розвитку культури і мистецтв України. Має на меті підтримувати культурне розмаїття та інтеграцію української культури у світовий культурний простір.
Culture Bridges (British Council Ukraine) — програма розвитку українського культурного сектору. Має на меті налагодження ефективних зв’язків між митцями, культурними операторами та інституціями в Україні і ЄС.
Центр «Розвиток КСВ» — провідна експертна організація в Україні, що об’єднує 40 соціально-відповідальних компаній України. Реалізує необхідні для українського суспільства проекти в галузі корпоративної соціальної відповідальності.
Група компаній «Нові продукти» — є одним з найбільших виробників напоїв і снеків в Україні та є засновником благодійного фонду «Нова Громада», що підтримує соціально-благодійні проекти.
Краудфандинг-платформа «Спільнокошт» — колективне онлайн-фінансування проектів. Пропонує людям стартовий капітал для соціального бізнесу, гроші на розробку винаходу, зйомку фільму, розраховуючи на підтримку друзів, колег та спільнот, зацікавлених у позитивних змінах.


Спікери:
Ірина Соловей
, президентка громадської організації «Garage Gang», співзасновниця «Велика Ідея».
Анна Карнаух, програмна менеджерка Британської Ради в Україні, кураторка програми ЄС Culture Bridges.
Олена Селютіна, директорка з комунікацій та PR групи компаній «Нові Продукти».
Юлія Федів, виконавча директорка Українського культурного фонду.
Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ».


Модератор:
Ірина Прокоф’єва
, керівниця програмного відділу Українського інституту, державної установи, яка представляє українську культуру у світі та формує позитивний імідж України за кордоном.

Коли: 14 листопада, 19:00 - 21:00
Де: Креативний простір “Часопис”, вул. Льва Толстого, 3
Вартість: 200 грн до 31.10 та 250 грн з 01.11

Увага! Кількість місць обмежено. Придбати квиток необхідно завчасно за посиланням: https://2event.com/uk/events/1561480.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.