bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Четвертий хакатон DeHack 2018
09.10.2018

26-28 жовтня у м.Тростянець (Сумська область) відбудеться четвертий хакатон DeHack. До участі запрошуються ІТ-спеціалісти, дизайнери, проектні менеджери, громадські активісти, всі активні люди, які мають ідеї спрямовані на розвиток громад.

Учасникам оплачується дорога, проживання та харчування.

На хакатоні команди розробляють ІТ-рішення для потреб об’єднаних територіальних громад (ОТГ) у сфері екології, транспорту, розвитку інфраструктури, освіти, підтримки місцевого виробництва, електронного залучення громадян, ін.

Можуть подаватися як сформовані команди з ідеями проектів, так і поодинокі спеціалісти. Головне - створити цифрові рішення, які стануть стартовою платформою для вирішення проблем маленьких міст, сіл або селищ.

Учасників супроводжуватимуть досвідчені ментори: IT-фахівці, представники громад, бізнес-експерти, громадські активісти та медіа.

Детальну інформацію про захід можна переглянути на сайті: www.dehack.today. Реєстрація за посиланнямhttps://goo.gl/R18D2N

FB-сторінка події: https://www.facebook.com/events/321409701960335/

Організатор заходу -  Програма «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/321409701960335/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.