bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ставлення українців до соціал-демократії
08.10.2018

12 жовтня 2018 року з 11.00 до 13.30 в Inveria Flow space Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Інститут Горшеніна представлятимуть результати соціологічного дослідження «Ставлення українців до соціал-демократії». 

Українське суспільство є достатньо «політизованим», адже, як свідчать опитування, політикою цікавиться майже половина всього населення України. Однак політико-ідеологічні уподобання громадян є фрагментарними і неструктурованим, значній кількості людей складно ідентифікувати себе з «лівими», «правими» або «центристами» та визначити, яка ідеологія відповідає їхнім життєвим поглядам. Водночас українці певною мірою тяжіють до центристських поглядів, а соціал-демократична течія як «золота середина» користується в українців найбільшою підтримкою.

З якими ідеологіями ідентифікують себе українці в різних регіонах? Як вони розуміють такі поняття, як «свобода», «справедливість» та «солідарність»? Як українське суспільство оцінює якість соціального забезпечення в сучасній Україні та за часів СРСР? Чи готові українці платити більше податків заради кращої системи соціального захисту? Які з політичних партій, на думку населення України, розділяють соціал-демократичні цінності? Щоб почути відповіді на ці та інші запитання та обговорити їх в колі експертів запрошуємо Вас приєднатися до обговорення результатів всеукраїнського соціологічного дослідження «Ставлення українців до соціал-демократії». Захід відбудеться 12 жовтня 2018 року з 11.00 до 13.30 (реєстрація з 10.30 год.) в Inveria Flow space, вул. Володимирська 49а. Результати представлятимуть Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Інститут Горшеніна. В рамках дослідження було проведено 5 фокус-групових дискусій у м. Київ, м. Дніпро, м. Львів, м. Одеса та м. Чернігів та опитано 2000 респондентів.

Для реєстрації на захід заповніть, будь ласка, онлайн форму за цим посиланням: http://tiny.cc/social-democracy

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.