bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський форум студентського самоврядування
17.09.2018

Студентське братство Сумщини та Місто розумних разом з цьогорічними партнерами – Британською Радою в Україні, Міністерством молоді та спорту України та Управлінням молоді та спорту Сумської ОДА готуються до Форуму, що відбудеться 17-20 жовтня 2018 р.

Студентське братство Сумщини та Місто розумних разом з цьогорічними партнерами – Британською Радою в Україні, Міністерством молоді та спорту України та Управлінням молоді та спорту Сумської ОДА вже активно готуються до Форуму, що відбудеться 17-20 жовтня в м. Суми.

Протягом 4-х днів Форуму на студентів чекають:
✔️ нова нон-стоп симуляційна гра, що спеціально для заходу розробляється професійними ігротехніками. Кожен студент матиме можливість побувати в ролі ректора університету, очолити профком або стати студентським лідером;
✔️ 2 лекційні дні, більше 20 спікерів, серед яких автори успішних студентських проектів, представники профільних міністерств і Британської Ради, відомі медійники та інші;
✔️ інтеграційний вечір, найбільший студентський нетворкінг, корисні знайомства;
✔️ костюмована екскурсія містом.

Наразі відкрито реєстрацію учасників, після якої буде відібрано 200 учасників зі всієї України. Всеукраїнський форум студентського самоврядування пройде 17-20 жовтня на базі Конгрес-центру СумДУ.

Реєстрація за посиланням - http://studbs.org/xiforum/. Реєстрація відкрита до 26 вересня 23:59!

Організатори забезпечують учасників проживанням, харчуванням, пересуванням по місту та усіма необхідними матеріалами під час Форуму. Проїзд до міста Суми учасники оплачують самостійно.

Контакти

  • http://studbs.org/xiforum/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.