bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Щорічний міжнародний форум з практики Європейського суду з прав людини
06.09.2018

Щорічний міжнародний форум з практики Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) є платформою для юристів-практиків, науковців, фахівців у галузі захисту прав людини для обговорення питань, пов'язаних із застосуванням практики ЄСПЛ. Дедлайн - 28 вересня 2018 р.

Щорічний міжнародний форум з практики Європейського суду з прав людини (Форум) слугує платформою для широкого кола юристів-практиків, науковців та видатних фахівців у галузі захисту прав людини для професійного обговорення питань, пов’язаних із застосуванням практики Європейського суду з прав людини. Починаючи з 2012 року, участь у Форумі взяли більше ніж 520 учасників, зокрема правозахисники, науковці, судді, адвокати, судді та юристи Європейського суду з прав людини та інші експерти у сфері захисту прав людини. 

Під час Форуму презентуються та активно обговорюються нові тенденції практики Європейського суду з прав людини, виклики, пов’язані із захистом прав людини, прогрес реформ у сфері юстиції, прогалини та недоліки національних законодавств і практики тощо. Такі дискусії спрямовані на поглиблення застосування в Україні практики Європейського суду з прав людини та вдосконалення правосуддя й захисту прав людини відповідно до Європейської конвенції з прав людини. 

Для участі у Форумі заповніть, будь ласка, анкету за посиланням https://goo.gl/whxesX до 28 вересня 2018 року, 18:00. 

Шановні апліканти, ми підтвердимо участь лише успішним кандидатам до 16 жовтня 2018 року. У разі виникнення запитань щодо організації та проведення заходу звертайтесь, будь ласка, до Євгена Авраменка ([email protected]). 


Організатори: Координатор проектів ОБСЄ в Україні в межах проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя» спільно з юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та Верховним Судом за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.