bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві проводять форум для жінок «Створена надихати 2.0»
24.08.2018

8 вересня у Полтаві проходить форум «Створена надихати2.0 — 2018», де жінки діляться своїми історіями успіху.

Форум “Створена надихати” — це соціальний проект, ціль якого, надати нових сил, натхнення і бачення шляху кожної жінки, що його відвідає. Організатори прагнуть, щоб у кожної присутньої полтавки з’явилося розуміння її призначення та зросло бажання рухатися вперед, залишаючись собою.

У програмі — надихаючі історії жінок, які навчилися жити в гармонії з собою. Це матері та дружини, бізнес-леді, тренери особистісного розвитку, справжні профі своєї справи. На учасниць чекають: експо-зони, брифінг, виступи сучасного танцю від «Alex dance studio», чарівний вокал співачки Олени Ковтун, переможниці проекту “Україна має талант”, показ мод від агентства «Be a model» а також лотереї з цінними призами та благодійном аукціоном

Організатор та автор ідеї заходу — Наталія Латиш, власниця брендингового агентства «Есфі». Вона надихнулася спілкуванням з клієнтками свого агентства — власницями малого та середнього бізнесу зокрема і в Полтаві.

— На Заході це називається «сестринські зустрічі» і організовують їх переважно релігійні спільноти. В Україні ще не було жодного світського заходу такого формату — для жінок, про жінок, не лише бізнесового спрямування, а й особистісного, — розповідає Наталія Латиш. — Ця ідея об’єднала дуже цікавих полтавок, яким є про що розповісти.

Зокрема, серед спікерів власниця «Львівської кав’ярні» Катерина Бабіч, власниця брендингового агентства «Есфі» Наталія Латиш, міс Україна 2007, мотиваційний спікер Лика Роман, співачка і переможниця проекту “Україна має талант”,  в.о. директора Полтавського міського Будинку культури Оксана Дейнега, дизайнер-модельєр та власниця брендів одягу “Narodnyy Bytik” та “BE ARTЛюдмила Павленко, Педагого раннього розвитку та мама сонячної дитини  Катерина Жаркова, успішна мама та відомий блогер нашого міста Анна Корнієнко.

Вони розповідатимуть про баланс між особистим життям та професійним ростом, розкриють тонкощі соціальної сфери, поділяться своїм успішним досвідом. Гості дізнаються корисні лайфхаки — як зберегти і покращити здоров’я, як стати успішною мамою під час декрету, як досягати своєї мрії, коли всі обставини проти тебе та як розкривати свою красу і відкривати серце змінам.

Кошти з благодійного аукціону підуть на розвиток центру взаємодії «Родинний дім».

До заходу долучаються жінки з інвалідністю та передбачений перекладач жестової мови.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід 8 вересня, початок о 15:00.

Вхід безкоштовний, реєстрація обов’язкова за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.