bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерський табір БУР в Новопскові
21.08.2018

Будуємо Україну Разом (БУР) - всеукраїнський відбудовчий громадотворчий волонтерський табір. 

Новопсков – селище в Луганській області, в якому утворилася перша в Україні ОТГ. Відтак, місцева громада є дуже потужною, а мешканці Новопскова – активними та цікавими людьми. Одними з них є сім’я Черкасових. Сергій та Ольга до 2014 року жили в Луганську, але були вимушені тікати з рідного міста через війну. Переїхали до батьків в Новопсков – і стали повноцінними членами крутої громади. Сергій викладає в місцевій музичній школі – він майстер гри на баяні, Ольга працює в аптеці. Добрі і гостинні люди. 
Проте нещодавно їх спіткало страшне горе – їхня 21-річна донька раптово померла. Це складно усвідомити, але ще складніше таке пережити. Проте Сергій з Ольгою змогли. 
Натомість, вони вирішили жити та творити добрі справи й надалі. Наприклад, вдочерити 8-річну Єву – доньку одного зі знайомих Сергія, якого через любов до пляшки лишили батьківських прав над дівчинкою. Біологічну маму Єва вже давно не бачила – та поїхала в «ЛНР». Справжніми батьками дівчинки вже стали Ольга та Сергій, лишилося лише оформити папери.
Ми поважаємо та підтримуємо активні та відповідальні родини, сильних людей. Ольга та Сергій – прекрасний приклад пари, що не здається та вміло долає негаразди, горе та перешкоди, не забуваючи при цьому допамагати іншим. Саме тому БУР вирішив допомогти їм – облаштувати їхню домівку так, щоб в ній було приємно жити всій великій родині. 
Ми, українська молодь, маємо моральний обов’язок – бути солідарними з тими, хто вже міняє Україну на краще та робить людей навколо щасливішими. Саме тому закликаємо тебе доєднатися до нашого волонтерського табору в Новопскові та познайомитися з Сергієм, Ольгою та ще кількома сотнями крутих і активних людей з Новопсковської ОТГ! Ми маємо допомагати одне одному рости, то ж заповнюй анкету і приїзди. Бо хто ж, як не ти?

Анкета та деталі тут: goo.gl/NdvBR9

Оргвнесок: 200 грн.

Організатор: Будуємо Україну Разом

facebook.com/burburbuuuuur

instagram: @burburbuuur

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.