bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський рух «Твоя Країна» в місті Ізюм
15.08.2018

Некомерційний молодіжний мережевий рух «Твоя Країна» запрошує молодь з усіх куточків України стати учасниками триденного візиту у місті Ізюм Харківської області. Дедлайн: 03.09.2018 

“Твоя Країна” - проект, що покликаний знайомити українців зі своєю країною та формувати зв’язки між ними.  

Дати візиту в м.Ізюм: 14-16 вересня 2018 року.  

Програма візиту включає в себе огляд найяскравіших об’єктів міста, різноманітні екскурсії, майстер-класи, тім-білдінг та інші цікаві розвиваючі активності, що покажуть місто з найкращих сторін.
Кілька днів у новому місті з насиченою програмою – ось що тобі потрібно, щоб зробити свою осінь яскравою!

Анкета: bit.ly/tvoja_krajina_anketa 

Вік учасників: 18-30 років.

Дедлайн: 03.09.2018 (включно).

Довідка про проект:

«Твоя країна» – це некомерційний молодіжний мережевий рух, що полягає у кількаденних поїздках з насиченою програмою до обраного населеного пункту. Рух стартував під час Революції Гідності 22 січня 2014 року. З того часу відбулося більше 300 візитів, у яких взяли участь майже 3500 учасників і охоплено 60 населених пунктів.

Центральні цінності проекту описуються словами «довіра», «всеукраїнськість», «любов до людей».

Головні завдання проекту — сприяння розвитку в молодих людей лідерських навичок, активізація внутрішнього туризму та пізнання рідної країни, стимулювання робити щось значуще й суспільно корисне, активність та небайдужість.

Приєднуйтесь Всеукраїнського до руху «Твоя країна», розширюйте свій кругозір, знайомтесь з цікавими людьми та подорожуйте весело та економно! 

Контакти

  • Контактна особа: Дегтярьова Валерія Андріївна Координатор візиту Всеукраїнського Руху «Твоя Країна» в м. Ізюм +380951386351 e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.