bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ФРІ-табір «Business Camp 6.0»
26.07.2018

У серпні під Вінницею вчетверте відбудеться наметовий набір, покликаний навчити молодих людей з усієї України основам бізнесу, краще зрозуміти специфіку підприємницької діяльності та  допомогти з розвитком власного стартапу.

Цього року ФРІ-табір Business Camp проходитиме у селі Демидівка з 10 по 14 серпня. Business Camp 6.0 –це 5 днів навчання основам бізнесу від успішних українських бізнесменів та молодих стартаперів, а також консультантів, маркетологів та керівників компаній в форматі наметового табору. Організатором виступає Вінницький підрозділ Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація регіональних ініціатив”.

Окрім щоденного навчання у форматі лекцій, воркшопів і тренінгів, програмою передбачені також цікаві практичні завдання, командні змагання, історії успіху та мотивуючі настанови. Приємним доповненням стануть велика кількість нових знайомств з учасниками з різних куточків України, смачна польова кухня, пісні під гітару під час традиційних вечірніх ватр та краєвиди мальовничої Вінниччини.

Для того, аби взяти участь у таборі необхідно заповнити анкету ( http://bit.ly/Businesscamp2018) та сплатити організаційний внесок у розмірі 300 грн. Усі кошти йдуть на потреби учасників. 

 

Контакти

  •  https://www.facebook.com/events/630842530592615/?active_tab=about

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.