bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Фестиваль думок - 2018» у Сєвєродонецьку
20.07.2018

БФ «Восток-SOS» знову проводить найцікавіший фестиваль Донбасу! Восьмого вересня у Сєвєродонецьку «Фестиваль думок - 2018»!

- На фестивалі можна буде поговорити на важливу для вас, вашої спільноти або міста тему

-  Про питання освіти, реформ, організації міського простору або спірних законодавчих ініціативах

- Про фотографію / кіно / спорт / мистецтво

Красиві та зручні локації на свіжому повітрі будуть у вашому розпорядженні впродовж всього дня.

А поки що  можна запропонувати тему для дискусійної або освітньої локації фестивалю. Ви можете порадити будь-яку тему для обговорення, а також запропонувати себе або знайомого в якості експерта(ки). Якщо запропонована вами тема виявиться актуальною, ми допоможемо запросити цікавих експертів(ок) , а також знайти модератора(ку) та забезпечити локацію необхідним устаткуванням та матеріалами. Для участі у відборі потрібно заповнити невелику анкету тут.

На фестивалі планується вечірня музична сцена. Ми раді запросити ваш музичний колектив до нас у програму. Записуйтеся тут.

Якщо ви хочете приєднатися до команди організаторів та отримати досвід створення подібних івентів, раді будемо бачити вас в якості волонтера фестивалю. Подати заявку можна тут.

Що таке Фестиваль думок?

Це відкрита для всіх і кожного платформа, що надає можливість висловитися та поділитися думками. Нас так багато і у кожного своє унікальне світобачення. Але часто ми не можемо почути один одного, не можемо донести цінність наших ідей, та не беремо до уваги інших позицій. Фестиваль спрямований на підвищення якості культури спілкування та ведення дискусій. Ми хочемо створити безпечний простір обговорень для людей  із різними позиціями, де ми будемо говорити один з одним, вчитися критично мислити і пропонувати конструктивні рішення.

Фестиваль це креативний досвід країн Скандинавії та Балтії для обміну думками, який з’явився в той момент, коли інтернет і ТВ-майданчики вичерпали себе і люди  відчули потребу спілкуватися в реальності, бачити один одного. Із досвідом Фестивалю думок в Естонії можна ознайомитися на сайті фестивалю. Перший в Україні фестиваль думок пройшов у 2017 році в Сєвєродонецьку. Про те як це було можна прочитати тут.

У фестивалі будуть задіяні експерти(ки) і модератори(ки) з різних міст України та країн Європи. У відвідувачів є вибір – або самому взяти участь в обговоренні, або послухати інших. Фестиваль є не тільки гарною платформою для підняття будь-якої теми, а й для отримання корисного зворотнього зв’язку.

Програма буде сформована із тем, які ви запропонуєте. На фестивалі можна буде почути надихаючі виступи, обмінятися думками зі суспільно-політичних питань, почерпнути нові знання та свіжі ідеї, взяти участь у семінарах, познайомитися з новими людьми.

Що буде у нас:

- 8 майданчиків, на яких з 10.00 до 18.00 під керівництвом модераторів(ок) будуть проходити зустрічі, дискусії та обговорення

- дитячий простір для тих, хто ще не може брати участь у дискусіях, але теж хоче взяти активну участь у святі

- вечірня музична сцена

- вечірній кінопоказ під відкритим небом

- фудкорт

Спілкуйтеся та діліться думками, дізнавайтеся нове та відпочивайте!

До зустрічі 8 вересня в Сєвєродонецькому парку поруч із площею Перемоги (проспект Центральний, проспект Гвардійський)

Телефон для зв’язку: (099) 078-46-66

Контакти

  • (099) 078-46-66

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.