bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Крила» рятують літак
07.05.2018

Благодійний розважально-музичний фестиваль «Крила» покликаний привернути увагу спільноти до питання реконструкції та поступового відновлення пасажирського реактивного літака Ту-104а в місті Житомирі. Дата проведення - 12 травня 2018 року.

Змалку люди уявляють себе пілотами, космонавтами, байкерами, співаками, художниками…Та життя має свої плани й омріяні шляхи забуваються.  

Небо… Завжди притягує погляд та вабить, воно неосяжне та мінливе, але від цього ще більш жадане.  Воно просто є. А люди завжди прагнуть зрозуміти його, відчути, хоча б спробувати наблизитися, вигадують нові способи дотягнутися до висоти й стати частиною цього безкраю. Якби ж мати #крила.

Як це бути легшим за повітря? Піднятися над землею на повітряній кулі? Люди мрійливо задавалися цим питанням ще в дитинстві, і знали, що одного разу це станеться.

Речі, а речі складають все більшу частину нашого життя і дивуватись стає все складніше, більш того, зникають унікальність та якість… Чи лишилось ще місце для автентичності, для ідей, що, дійсно, неповторні? Так, лишилось і точно відомо, коли і де шукати це саме місце. Благодійний розважально-музичний фестиваль «Крила» що покликаний об’єднати різні покоління та нагадати учасникам про свої дитячі мрії, дати змогу доторкнутися до них. 

Де: в центрі країни, на небесних просторах самісінького сердця  Житомира, в Парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна та на фестивальних майданчиках на набережній річки Тетерів. Мрії стають дійсністю по вулиці Старий Бульвар.

Коли: 12 травня 2018 року з 10:00 до 22:00 

Хто: громадська організація «Молодіжна громадська організація «Зерно». Ідеолог та координатор фестивалю - Максим Козловець.

Захід проводиться за підтримки та сприяння управління культури Житомирської міської ради, управління  у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, управління культури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації та управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

Що:

О 10.00 проїзд колони байкерів відкриє Благодійний, розважально-музичний фестиваль «Крила». Після байк-шоу, кожен охочий зможе зробити фото з розкішними мотоциклами на фестивальному майданчику по вулиці Старий Бульвар. Парад найстильніших та найновіших автомобілів від найкрутіших брендів сучасності. Насичена програма: змагання на човнах-драконах, виставка моделей літаків та робототехніки, майстер-клас з авіа-моделювання, освітній простір, локація бюджету участі. Музичне окрилення від «Зерно» та перкусійне шоу від вуличних барабанщиків «ВулБа», смачна вулична їжа. На крилах любові та музики до Житомира прилетить Zapaska - один з найбільш відомих гуртів української альтернативної сцени. Музика гурту народжується внаслідок поєднання традиційних інструментів та електронного обладнання. Магія приховується у майстерності музикантів поєднати улюблені стилі та мотиви, створити з них щось абсолютно нове і унікальне.

Відчути енергію, швидкість та захоплення. Здійснити свої дитячі мрії про адреналін та відвагу на висоті й швидкості можливо на #фестивалькрила. Головна локація події - літак Ту-104а. Різноманіття атракцій, смачних і корисних відкриттів гарантоване.

Навіщо: Організатори фестивалю хочуть привернути увагу спільноти до необхідності реновації та поступового відновлення пасажирського реактивного літака Ту-104а в парку Гагаріна і зібрати на це гроші - близько 1,5 мільйона гривень.

Як: Проведення культурних заходів є одним із інструментів для привернення уваги громади міста до проблем міського простору та пошуку можливих шляхів їх вирішення завдяки співфінансуванню. ГО «МГО «Зерно» пропонує розглянути сценарій відновлення літака ТУ-104а через громадську ініціативу та співфінансування на краудфандинговій платформі, що є альтернативою виконанню заходів лише за рахунок міського бюджету.

#доторкнисьдомрії #крилатіпартнери  #крила #фестивальКрила #zerno #мрієш_дій #накрилахмрій #накрилахмузики 

Контакти

  • МГО «Зерно»
  • (067) 659 50 05
  • https://www.facebook.com/krilafest/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.