bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кіно-зустріч із Трістеном Тейлором у Києві
06.05.2018

Екодія запрошує всіх охочих на Кіно-зустріч «Від Чорнобиля до Південно-Африканської Республіки», яка відбудеться 8 травня у Києві. Вхід за реєстрацією. 

Якщо ви цікавитеся та прагнете дізнатися, як еко-активісти рухають планету до без’ядерного майбутнього і чому для них це важливо, тоді чекаємо на вас.

Коли:  8 травня, вівторок.
Час: 18:45 - 21:00.
Де: Екодія, м. Київ,  вул. Саксаганського 52,а.
Що: німецька документальна стрічка про Чорнобиль та знайомсто з Трістеном Тейлором - антиатомним активістом із ПАР.

Вхід: за реєстрацією. Поспішайте, бо кількість місць обмежена. Реєстрація відкрита до 12:00 8 травня >>> https://goo.gl/forms/IZXlcXtyT7ecbkhL2

18:45 - 19: 45 - Показ і обговорення документальної стрічки “Чорнобиль. 30 років по тому”. Авторифільму покажуть будівництво Арки над 4 блоком Чорнобильської АЕС, презентують унікальні кадри про те, як змінилася зона відчуження та познайомлять з людьми, що живуть у Чорнобилі досі.

19:45 - 21:00 - Знайомство та розмова з Доктором Трістеном Тейлором. Трістен - експерт із енергетичних питань екологічної організації “Earthlife Africa” (Йоганнесбург, ПАР). Багато років він бореться проти встановлення атомних електростанцій у Південно-Африканській Республіці. Він розповість, як йому та активістам вдалося виграти суд в уряду ПАР та скасувати купівлю 6-ти російських атомних реакторів. Антиатомна кампанія, яку координував Трістен Тейлор, тривала майже 20 років. Які перемоги та поразки трапилися на шляху? Під час зустрічі ви почуєте про цей унікальний досвід та зможете поставити додаткові запитання.

Подія у фейсбуці 

 



Контакти

  • Євгенія Кравченко
  •  http://ecoaction.org.ua
  • Екодія
  • https://www.facebook.com/events/1764625363602522/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.