bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа журналістики УКУ запрошує на день відкритих дверей і лекцію Олександри Кольцової
02.05.2018

12 травня Школа журналістики Українського католицького університету запрошує усіх охочих на День відкритих дверей та лекцію журналістки, продюсерки і громадської діячки Олександри Кольцової «Спілкування як технологія».

 У програмі зустрічі – знайомство з викладачами та студентами, презентація магістерської програми з журналістики та інших навчальних проектів школи, відповіді на запитання, екскурсія тощо.

Подія розпочнеться о 10.30 за адресою: Львів, вулиця Хуторівка, 35а, конференц-зал філософсько-богословського факультету Українського католицького університету.

Вхід вільний для всіх охочих. Якщо маєте запитання, пишіть на адресу [email protected].

Довідка:

Олександра Кольцова – членкиня правління ПАТ «НСТУ». Відповідальна за розважальний напрям діяльності Суспільного. Фронтвумен гурту «Крихітка». Керівниця благодійного фонду «Фундація Дарини Жолдак», що займається популяризацією читання. Працювала ведучою на радіо ROKS.

Школа журналістики Українського католицького університету – це розташований у Львові освітній центр, який з 2011 року творить нові можливості для якісних змін особистості і суспільства. Фахова магістерська освіта за сучасною моделлю універсального журналіста поєднується тут із просвітницькими, видавничими, науковими та аналітичними проектами для широкої аудиторії. Наша мета – виховати покоління професіоналів, які дадуть українським медіа нову якість та демократичні стандарти.

Детальніше на сайті journalism.ucu.edu.ua

Контакти

  • journalism.ucu.edu.ua
  • Школа Журналістики УКУ
  • [email protected]
  • Львів
  • вулиця Хуторівка
  •  35а
  • конференц-зал філософсько-богословського факультету Українського католицького університету

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.