bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія запрошує на зустріч-знайомство (Київ)
06.03.2018

Екодія запрошує на свій перший день народження всіх небайдужих до захисту довкілля. Зустріч-знайомство відбудеться 14 березня 2018 року в Києві. Дедлайн - 12 березня 2018 року.

Команда Екодії знає, як досягти 100% відновлюваної енергії до 2050 року. Знає, як стати Україні енергонезалежною. Знає, як зменшити викиди парникових газів у містах та селах. І знає, як країні розвивати мале та середнє фермерство та створювати більш жорсткі умови для агрогігантів. Екодія знає і впевнено прикладає свої дії та зусилля, аби ці зміни відбулися в Україні якнайшвидше.

Екодія розуміє, щоб досягти цих змін, важливо об’єднувати людей, які з нами на одній хвилі! Перша спроба об’єднати всіх, хто бажає кращого світу, – це Зустріч-знайомство Екодії у Києві.

Під час зустрічі активісти познайомляться одне з одним, озброяться екологічними знаннями завдяки еко-вікторині, презентують План Екодії зі збереження Планети, і влаштують невеличке святкування першого дня народження Екодії. Буде цікаво, корисно і натхненно.

Коли: 14 березня 2018 року (середа). 
Час: 18:00 – 20:30. Приходити можна у зручний для вас час! (Найважливіше розпочинається о 19:00)
Де: Культурний простір “Плівка” (1 хв від метро Голосіївська). 
Вхід: за попередньою реєстрацією. Реєстраційна форма відкрита до 12 березня. https://goo.gl/forms/aMdWhE80PMrM6CN83

Довідково: Екодія – це громадська організація, яка об’єднує експертів і волонтерів, аби протидіяти глобальній зміні клімату і відстоювати екологізацію секторів енергетики, транспорту та сільського господарства. А також підтримує місцеві громади й активістів у прагненні захисту своїх прав на чисте довкілля.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.