bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі обговорять шляхи усунення дискримінації
12.01.2018

Круглий стіл «Шляхи усунення дискримінації у сфері реєстрації фактів народження та смерті осіб на окупованих територіях України» відбудеться 17 січня 2018 року. 

Круглий стіл «Шляхи усунення дискримінації у сфері реєстрації фактів народження та смерті осіб на окупованих територіях України» відбудеться 17 січня 2018 року (середа), з 12:00 до 14:00 в прес-центрі «Контекст-Причерноморье»  (м. Одеса, пр-т Шевченка, 4Д, 8 поверх)

Під час заходу буде презентовано результати дослідження «Перешкоди в реалізації прав і свобод на окупованій території Кримського півострова та тимчасово непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей», а також у широкому експертному середовищі обговорено можливі шляхи вирішення досліджуваних проблем.

Зокрема, очікується  обговорення проблем та викликів, пов’язаних з документуванням осіб з окупованих територій; прийняття резолюції учасниками круглого столу щодо поточного стану та проблем з документуванням осіб з окупованих територій та узгоджених пропозицій з їх вирішення; заклик до ініціювання профільним Міністерством (МінТОТ) законопроекту (створення робочої групи з розробки законопроекту), що враховує пропозиції УГСПЛ та інших правозахисних організацій щодо усунення дискримінації в частині документування осіб з окупованих територій.

Спікери: Ільницький Олег Володимирович, к.ю.н., доцент Львівського національного університету імені Івана Франка; Гнида Андрій Олегович, асистент проекту; представник Української Гельсінської спілки з прав людини.  Перед початком роботи круглого столу, для представників ЗМІ відбудеться прес-конференція. Реєстрація представників ЗМІ та учасників обговорення з 11.30. Допоможемо почути дискримінованих!

Організатори заходу: ГО «Центр правових та політичних досліджень «СІМ» у  партнерстві з Українською Гельсінською спілкою з прав людини. 

Проект «Усунення дискримінації громадян України при реєстрації фактів народження та смерті, що відбулись на тимчасово окупованій та не контрольованих Урядом територіях України» реалізується за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

                    

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.