bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічні презентації результатів громадського аудиту міських бюджетів Луганської області
20.11.2017

23-24 листопада 2017 р. відбудуться публічні обговорення результатів та рекомендацій громадського аудиту місцевих бюджетів Лисичанська, Рубіжного , Сєверодонецька. Запрошуються до участі зацікавлені особи. Реєстрація до17.00 22 листопада 2017.

Проект «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня та сходу України», який реалізується за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Запрошуються депутати місцевих рад, представники державних установ, організацій громадянського суспільства та ЗМІ до участі у публічних обговореннях результатів та рекомендацій громадського аудиту місцевих бюджетів Луганської області, які відбудуться:

- 23 листопада 2017 р. , 10.00 в конференц- залі готелю “Лисичанськ” за адресою м. Лисичанськ, вул. Ворошилова,5

- 23 листопада 2017 р., 14.00 в конференц - залі Рубіжанської міської ради за адресою м. Рубіжне, пл. Володимирська, 2

- 24 листопада 2017 р., 14.00 в конференц- залі “Сєверодонецької агенції розвитку громади” за адресою м. Сєверодонецьк, бульвар Дружби народів, 32а (приміщення міськвиконкому)

Під час публічного обговорення організатори планують на конкретних прикладах та в доступній формі надати інформацію з наступних питаннь:

  • Яким чином можно поліпшити процедуру планування та оцінки місцевих бюджетів на 2018 р.?
  • В чому переваги бюджетних програм та які особливості застосування програмно - цільового методу?
  • Як правильно оформити бюджетний запит?
  • Яким чином краще оцінити ефективність витрат коштів місцевого бюджету?
  • Які інструменти можуть використати депутати місцевих рад та громадські активісти для просування своїх пропозицій до місцевого бюджету?

Модератор публічного обговорення - регіональний експерт Проекту, заступник директора “Громадського інституту розвитку регіональних ініціатив” (м. Сєверодонецьк) М. Шуліко

Організатори заходу будуть вдячні, якщо зацікавлені особи попередять про свою участь до 17.00 22.11.2017 р. за електронною поштою [email protected]   у довільній формі з зазначенням ПІБ та назви організації. 

Контакти

  • заступник директора “Громадського інституту розвитку регіональних ініціатив” (м. Сєверодонецьк) М. Шуліко тел. 095-242-51-24
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.