bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Брифінг «Активність українців – тренд, звітування депутатів – промах»
31.07.2017

Результати контент-аналізу звітів депутатів місцевих рад та всеукраїнського опитування щодо політичної активності громадян представлять в УКМЦ експерти Інституту «Республіка».

Про активність як нову тенденцію серед українців, про переваги й недоліки звітування депутатів місцевих рад, про відповідальність та інструменти участі громадян розкажуть експерти Інституту «Республіка».

КОЛИ: 1 серпня

ДЕ: Ukraine Crisis Media Center (УКМЦ, вул. Хрещатик, 2)

ЧАС: 13:00-13:40

Представники Інституту «Республіка» - Олександра Скиба, Юрій Середа та Віталій Гліжинський - представлять результати досліджень та розкажуть про нові тенденції, що побутують серед українців. Зокрема, вони представлять ТОП найпопулярніших та найнеординарніших робіт, що були реалізовані депутатами місцевих рад за 2016 р. (всеукраїнський розріз).

Також  вони розкажуть, у яких регіонах влада йде на зустріч, а де ховається від людей; про методи взаємодії влади та громади; про результати та пропозиції, які були обговорені під час регіональних форумів «Синергія влади та громади - можлива!/?» по всіх куточках України.

Експерти не оминуть увагою й нову тенденцію серед українців – активність. Так, себе «політично активними» називають 40,5%, тобто майже половина із загальної кількості респондентів (було опитано 11 400 осіб).  Про це свідчать дані опитування Інституту «Республіка» і дослідницької компанії «Active Group» - «Участь громадян у прийнятті рішень».

Запрошуємо до участі громадських активістів, небайдужих громадян та представників ЗМІ.

За детальнішою інформацією звертайтеся: Лідія Гармаш, прес-секретар Інституту «Республіка», тел.: 050-195-21-24, e-mail: [email protected]

Контакти

  •  Лідія
  • 050-195-21-24

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.