bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональні заходи з нагоди відзначення Social Business Day 2017 в Україні
26.07.2017

З нагоди відзначення Social Business Day 2017 в Україні ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультан­тів» разом з партнерськими організаціями з різних регіонів України запрошують молодь, соціальних підприємців, представників організацій громадянського суспільства, держдепартаментів і служб органів місцевого самоврядування, експертів в сфері соціального бізнесу/підприємництва та інших зацікавлених осіб взяти участь у міжрегіональних заходах, що відбудуться 26-28 липня 2017р. у м.Житомир, м.Ужгород та м.Львів.

Інформація щодо заходів:

26 липня 2017р, м. Львів, 07.15 – 09.00
Інформаційна зустріч-обговорення перспектив розвитку соціального бізнесу в Україні з представниками успішних соціальних підприємств Львова (Соціальне підприємство «Рукомисли», Соціальна пекарня «Горіховий дім», ЛМГО «Туристсько-спортивний клуб «Манівці») у прямому ефірі у студії ТРК «Львів» (програма «Доброго ранку, Львове!»).
Адреса: м. Львів, Високий Замок, 4.
Організатори: Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Львівський обласний молодіжний центр.
Контакти для довідок:  
Софія Курман, відділ молодіжноі політки ЛОДА, (032) 261-27-40
Тарас Гаврик, студія ТРК “Львів”, (032) 276-92-67

 
28 липня 2017р, м. Ужгород, 11.00 – 13.00
Круглий стіл на тему «Соціальне підприємництво в Україні та в світі: перспективи розвитку. Міжнародний день соціального бізнесу» з нагоди відкриття «Центру розвитку підприємництва та інновацій» на базі ГО «Моє Закарпаття».
Адреса: м.Ужгород, пр. Свободи, 52-22.
Організатори: ГО «Моє Закарпаття» за сприяння департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА.
Контакти для довідок:
Наталія Степанова, керівник ГО «Моє Закарпаття»,  (095) 041-68-17

28 липня 2017р, м. Житомир, 14.00 – 17.00
Форум розвитку соціального бізнесу  2017 з церемонією відзначення успішних соціальних підприємців Житомирщини.
Адреса місця проведення буде повідомлена зареєстрованим учасникам: https://goo.gl/forms/Mr2QR3EhZrncvc3s1 .
Дедлайн реєстрації: 27.07.2017р.
Організатори: ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультан­тів» у партнерстві з управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА.
Контакти для довідок:
Ольга Котвіцька, керівник ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультан­тів», [email protected]

Участь у заходах безкоштовна. Організатори забезпечують робочими матеріалами під час проведення заходів. Всі питання, пов’язані з організацією та фінансуванням проживання, харчування та проїзду вирішуються учасниками самостійно.

Social Business Day є щорічною ініціативою, яку започаткував у 2010 році  Мухаммад Юнус  -  професор, соціальний підприємець, банкір та лідер громадянського суспільства, нагороджений Нобелівською премією миру 2006 року за досягнення Grameen Bank та впровадження концепцій мікрокредитування і мікрофінансування. У 2017 році Social Business Day відзначається 28-29 липня. Детальніше: http://socialbusinesspedia.com/events/sbd2017 .
Мета цієї події - надати можливість представникам громадянського суспільства краще познайомитись із соціальним бізнесом шляхом поширення досвіду підприємців та експертів у сфері соціального бізнесу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.