bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість Львівщини розгляне нові підходи діяльності митниці
12.04.2017

4 травня 2017 року у Львові представники громадськості, малого бізнесу та влади обговорять нові механізми здійснення процедур ввезення/вивезення товарів через державний кордон під час круглого столу «Єдине вікно» як засіб реформування процедур митного обслуговування та контролю».

Мета заходу – залучити представників малого та середнього бізнесу, громадськості та влади до широкого діалогу щодо розуміння нових підходів роботи митних та контролюючих органів при здійсненні митних операцій у контексті впровадження положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

До участі у заході запрошуються представники малих та середніх приватних підприємств Львівщини, які здійснюють чи планують здійснювати ввезення/вивезення товарів, представники громадських організацій, представники митниці та контролюючих органів.

Попередня реєстрація участі у заході здійснюється у формі за посиланням. 

Інформація про подію в соцмережах.

Захід проводиться в рамках ініціативи «Ефективна співпраця громадськості та влади на Львівщині як шлях до розвитку транскордонної торгівлі», що реалізується ГО «Центр громадської адвокатури» в межах проекту «Діалог зі сприяння торгівлі» за сприяння Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.