bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Харкові та Чугуєві
01.03.2017

1-3 березня 2017 р. у Харкові та Чугуєві пройдуть інформаційні заходи Представництва ЄС. На жителів та гостей міста чекають дискусії, інтерактивні ігри, зустрічі та вікторини.

Що?    Круглий стіл «Програми ЄС-практичні результати співпраці для Харківської області»
Для кого: представники органів державної влади та місцевого самоврядування Харківської області 
Коли? 1 березня, 9.45 – 10.30 
Де? м. Харків, Держпром, пл. Свободи,5, 7 під’їзд
Під час зустрічі учасники дізнаються про пріоритети Представництва ЄС, можливості співпраці у сфері освіти, молоді, культури, спорту, ЗМІ та інформаційних ресурсів. 

Що? Зустріч з журналістами та громадськими активістами 

Коли/де? 1 березня, 11.00 – 13.00, м. Харків, освітній хаб SPALAH, вул. Дівоча, 6.  
Коли/де? 3 березня, 13.00 – 14.30,  м. Чугуїв, Чугуївська міська рада, вул. Старонікольська, 35А, актова зала, 1 поверх 
Під час зустрічі дізнаються про можливості та проекти ЄС для медіа та ГО. Учасники запрошуються обговорити бачення впровадження реформ в контексті євроінтеграції, питання створення суспільного мовлення в регіоні. Також представники медіа та громадських організацій матимуть нагоду дізнатись думки харківських експертів TeamEurope щодо пріоритетних євроінтеграційних реформ, про європейські цінності та допомогу ЄС Україні. 

Що? Тренінг «Як написати грантову заявку на проекти ЄС»

Коли? 1 березня, 13.30-16.00
Де? м. Харків,  освітній хаб SPALAH, вул. Дівоча, 6
Якщо ви маєте ідею та хочете дізнатись, як отримати фінансування від ЄС на її втілення, запрошуємо вас на інтенсивний тренінг, на якому експерт з розробки та подання грантових заявок розповість, як правильно подаватись на грантові конкурси. 

Що?  Дискусія «Як розвивати культурну сферу в Україні, аби вона приносила прибуток?»

Коли? 2 березня, 12.30-15.00
Де? м. Харків, студія 42, вул. Квітки-Основ’яненка,13
Запрошуємо громадські організації у сфері культури, культурних діячів, активістів та журналістів, які пишуть на культурну тематику взяти участь у дискусії присвяченій розвитку культурних індустрій та їх фінансуванню. Серед іншого, учасники дізнаються про можливості для розвитку культури в Україні завдяки програмам ЄС та приклади успішних культурних проектів. 

Що? Інтерактивна гра для молоді на тему «Засідання Ради ЄС: чи отримає Україна безвіз?»
Для кого: студенти, школярі старших класів, євроклубівці
Коли/де? 2 березня, 10.00 – 12.00, м. Харків, Інформаційний центр ЄС у на базі Харківського національного економічного університету, Проспект Науки, 9а.
Коли/де? 3 березня, 10.30 – 12.00, м. Чугуїв, школа № 2, вул. Гвардійська,21. 
Гра-зустріч для старшокласників та студентів допоможе розібратися у тому, як працюють інституції Європейського Союзу, що таке Рада ЄС та у чому її особливість. Також учасники отримають інформацію про те, у який спосіб у ЄС ухвалюють закони та дізнаються багато нових та цікавих фактів про країни Європейського Союзу.  

Що? Панельна дискусія для представників місцевого бізнесу «Як вийти на ринки ЄС: можливості, шляхи, інструменти» 
Коли? 2 березня,  17.00-18.30
Де? м. Харків, студія 42, вул. Квітки-Основ’яненка, 13
Представники місцевого бізнесу дізнаються про можливості виходу на ринки ЄС, переваги, які надає Угода про асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом, почують експертні поради з міжнародного розвитку бізнесу, а також почують успішні історії місцевих підприємців, які вийшли на ринок ЄС. До участі у дискусії запрошуються також підприємці Чугуєва, для яких забезпечується  трансфер. Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/eu-ua_business

Що? Вікторина на знання фактів ЄС з фотовиставкою «Впізнай миттєвості твоєї Європи»
Коли/де? 3 березня, 15.00 – 17.00, м. Чугуїв, навпроти ТРЦ Big House, вул. Харківська, 127
Під час вікторини учасники перевірять та вдосконалять знання про Європейський Союз та відносини Україна-ЄС. Найактивніші учасники вікторини отримають пам’ятні призи на згадку.  

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів). Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ольги Гуртовенко, 050 82 02 777, [email protected] та Катерини Юдіної, 093 750 36 38, [email protected]      

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.