bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціально-мистецький захід «Зимовий Чернівецький Фортель»
07.11.2016

24-25 грудня 2016 р. в м. Чернівці всьоме відбудеться унікальний соціально-мистецький захід «Зимовий Чернівецький Фортель».

Чернівецький Фортель - ярмарок хендмейду, унікальний соціально-мистецький захід, започаткований ГО “Народна допомога” в 2014 році.

Цієї зими, Фортель знову об’єднає творчих, талановитих та соціально відповідальних майстрів. Участь в заході - не просто засіб самопрезентації або простір для продажу, адже кожен з учасників погоджується віддати частину свого заробітку на потреби бездомних людей, якими опікується “Народна допомога”. Шляхом залучення до заходу майстрів з числа ВПО в м. Чернівці, організатори також хочуть сприяти подоланню непорозумінь та кращій інтеграції переселенців до чернівецької громади. 

Чернівчани та гості міста знову матимуть нагоду обрати найкращі новорічні подарунки серед чисельного асортименту справжнього хендмейду: іграшок, дитячих прикрас та аксесуарів, косметики ручної роботи, прикрас, виконаних в різних техніках, предметів декору та безлічі інших якісно виконаних виробів чернівецьких хендмейкерів. Але мешканцям міста також важливо знати, що купуючи будь-яку річ вони не тільки забезпечують свій гарний та святковий настрій, але й одночасно піклуються про тих людей, які знаходяться у важкій життєвій ситуації та потребують підтримки. 

Вартості участі в ярмарку в нас немає. Однак наше традиційне прохання щодо пожертви на ваш розсуд по результатам ярмарку для підтримки соціальних проектів, якими опікується «Народна допомога» – в силі.

ГО “Народна допомога”, автор ідеї “Чернівецького Фортелю” та організатор ярмарку наголошує, що захід спрямований на посилення порозуміння в громаді, руйнування негативних стереотипів щодо бездомних людей та спільне виконання гарної, творчої та цікавої справи для м. Чернівці, його мешканців та гостей. 

Сторінка заходу у ФБ: https://www.facebook.com/chernivtsifortel/

Instagram: @chernivtsifortel

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.