bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття хабу ГО «Інша Освіта» у Києві: триденне новосілля
01.09.2016

Вересень для стартів – амбіційних та довгоочікуваних. Вересень для навчання – різного, але завжди якісного. Вересень для зустрічей – зі старими друзями та новими знайомими, які після гарячого літа нарешті знову зібралися в великому місті.

Саме у вересні Інша Освіта відкриває свій київський хаб, який має стати одним з наших офісів та точкою для проведення правильних альтернативних освітніх заходів для наших партнерів. Запрошуємо на довге триденне новосілля!

З 2 по 4 вересня ми приготували для вас різні формати, від приємних посиденьок за келихом вина, зустрічі заходу сонця через наші вікна на Лук’янівці під якісну живу музику до дискусій та експертих розмов на різноманітні теми навкруги неформальної освіти. Приємну компанію, глибокі розмови та правильний нетворкінг з цікавими людьми, як завжди, гарантуємо!

Програма 2 вересня

18:00 Тепле привітання від Іншої Освіти (буде цікаво і тим, хто нас знає, і тим, хто завітає до нас вперше.
18:30 Еспертна вечірня розмова на тему «Українська [неформальна] освіта у пошуках визнання. Формування сенсовних коаліцій для адвокації»
20:00 Новосілля у домівці Іншої Освіти – неформальні знайомства за келихом вина та жива хороша музика

3-4 вересня відбудуться “Експертні розмови про неформальну освіту”, які поєднуватимуть в собі майданчик для презентації гостями власних напрацювань в сфері освіти, а також модерований простір для обміну досвідом та думками з проблематики та викликів неформальної освіти в Україні. Теплі напої, тепла атмосфера та теплі люди в ці дні також будуть.

Щоб взяти в експертних розмовах та розділити з нами радість спілкування та обміну досвідом, перейдіть за цим посиланням на форму реєстрації.

Стежте за оновленнями - тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.