bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старт благодійної акції “Квітка життя”
01.10.2008

Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ” проводить благодійну акцію “Квітка життя”, яка є складовою благодійної програми “Здорові діти у щасливій країні”.  

ЧОМУ МИ ПРОВОДИМО ЦЮ АКЦІЮ:

Акція присвячена вирішенню найбільш болючої проблеми дитячої медицини України – проблеми дитячої смертності. Жахлива статистика свідчить: 57% усіх випадків смертності дітей віком до одного року становить смертність немовлят у перші дні після появи на світ. Також часто життя дитини залежить від професійності лікарів і наявності необхідного медичного обладнання в реанімаціях. Але реанімаційні відділення дитячих обласних лікарень недостатньо забезпечені необхідним обладнанням для того, щоб ефективно рятувати життя дітей.

МЕТА АКЦІЇ:

Метою нашої благодійної акції є допомогти забезпечити реанімаційні відділення 25 обласних дитячих лікарень України обладнанням, яке допоможе виходжувати новонароджених дітей, а також набагато більш ефективно рятувати дитячі життя. Для цього ми вже зв’язалися із кожною лікарнею і зібрали інформацію про терміново необхідне обладнання. Також ми домовилися із фірмами, які поставляють це обладнання в Україну, про суттєві знижки у його закупівлі. Тепер ми шукаємо партнерів для того, щоб разом зібрати кошти.

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:

Акція стартує у п’ятницю, 24 жовтня. О 12.00 на центральних площах 25 обласних центрів ми плануємо провести прес-конференції (для цього організації отримають банери акції розміром 2Х3 м). О 12.30 починається збір коштів, який проходитиме протягом трьох днів і закінчиться 26 жовтня о 18.00.

Кожному, благодійнику, який зробить пожертву, дарується лакована закладка до книжки із стилізованою квіткою зі смайликом всередині – символ акції “Квітка життя”.

Кожного вечора по закінченні збору коштів скриньки будуть здаватися на збереження до відділення Надра Банку, який виступає партнером акції і гарантуватиме цільове використання всіх зібраних коштів. 27 жовтня о 11.00 у цих відділеннях буде проведено прес-конференцію про результати акції і інкасацію (вийомку коштів) зі скриньок за участі представників громадських організацій, преси і банку.

МИ ЗАБЕЗПЕЧУЄМО:

Волонтерську організацію, яка проводитиме акцію у обласному чи районному центрі, оргкомітет забезпечує наліпками, скриньками, плакатами, буклетами, бейджами у необхідній кількості, а також банером акції та іншими необхідними матеріалами, оплачуються витрати по організації прес-конференції. 30 організацій, які найбільш оригінально і ефективно проведуть акцію, отримають додатково матеріальні заохочення.

ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО СПІВПРАЦІ! Запрошуємо волонтерські організації, які готові стати нашими партнерами у проведенні акції, повідомити про це до 10 жовтня, 17.00. З питаннями можна звертатися на e-mail: [email protected] , телефонами (044) 481 09 49 або (097) 517 78 70.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.