bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захід Business social selfie: Екологічна соціальна відповідальність компаній
23.06.2016

29 червня 2016 р. Соціальний консалтинг «Параграф» та Міжнародна молодіжна палата JCI Ukraine запрошують на захід «Business social selfie». 

Вusiness social selfie – фідбек-платформа, що покликана допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці.

Тема зустрічі: “Соціальна відповідальність компаній у сфері екології”.

Кожна компанія, яка прагне досягти успіху та чималих результатів, повинна займати активну соціально відповідальну позицію, а також дотримуватися природоохоронного законодавства. За допомогою різних екологічних проектів компанії стараються зробити ще більш істотним свій внесок в збереженні планети, на якій ми всі живемо. І зовсім не має значення, чим вона займається – одягом, продажем косметики чи будівництвом: в будь-якій компанії екологічна відповідальність повинна грати одну з ключових ролей. І саме з такими компаніями Ви матимете змогу познайомитися в рамках нашого заходу!

Ми запрошуємо бізнес, громадські організації та просто людей, яким цікава тема корпоративної соціальної відповідальності аби перейняти успішний досвід, встановити партнерські стосунки чи просто поспілкуватися з цікавими людьми з різних сфер суспільного життя!

Програма заходу передбачає виступи спікерів, а також сесію запитання-відповідь після виступу кожного з спікерів.

Організатори: Соціальний консалтинг “Параграф” та Міжнародна молодіжна палата JCI Ukraine.

Дата та час проведення: 29 червня о 19:00.

Участь БЕЗКОШТОВНА та доступна також у режимі ОНЛАЙН!

Для участі заповніть, будь ласка, форму реєстрації за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.