bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Сєвєродонецьку
08.04.2016

12-13 квітня 2016 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Сєвєродонецьк з офіційним візитом. В рамках візиту відбудуться зустрічі з представниками місцевої та обласної влади, громадськими активістами та журналістами, мешканцями міста. Також, в рамках візиту відбудеться тематичний дискусійний клуб та безкоштовний симфонічний концерт «Європейські мотиви» для жителів міста.

Що? Зустріч з журналістами та громадськими активістами Сєвєродонецька

Коли? 12 квітня 2016 р. вівторок, 16.30 – 17.30

Де? Сєверодонецьк, місце проведення уточнюється

Представництво ЄС в Україні запрошує обговорити ключові напрямки поточних відносин між Україною та ЄС, необхідні реформи в рамках імплементації Угоди про Асоціацію, допомогу Україні від Європейського Союзу, а також розглянути можливості співпраці та підтримки роботи громадських організацій та медіа Луганської області.

Що? Концерт «Європейські мотиви» від академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

Коли? 12 квітня 2016 року, вівторок, 18.00-19.00

Де? Сєвєродонецьк, проспект Хіміків, 10, приміщення музичного училища

Представництво ЄС запрошує усіх охочих послухати найкращі зразки симфоній європейських композиторів. Відвідайте безкоштовний концерт «Європейські мотиви» від академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії та пориньте у творчість європейських класиків: Вольфганга Амадея Моцарта і Фелікса Мендельсона, австрійського та німецького композиторів. Захід присвячено Міжнародному дню культури, який щороку відзначається 15 квітня. Європейський Союз сприяє розквіту культур держав-членів, шануючи їх національне та регіональне розмаїття і водночас підкреслюючи значення спільної культурної спадщини.

Що? Дискусійний клуб «Освіта в ЄС: ключові тенденції і виклики для молоді Сєверодонецька»

Коли? 13 квітня 2016 р. середа, 14.30 – 16.00

Де? Сєверодонецьк, вул. Науки 13, «Бізнес клуб»

Хочете більше знати про ЄС? Маєте свою думку про відносини України та ЄС і хочете поділитися нею з іншими? Любите гострі дискусії та дебати? Приходьте на дискусійні клуби та висловлюйте свою думку щодо євроінтеграційних  процесів в Україні, європейські можливості та перспективи для молоді у вашому місті, та які основні тренди та виклики очікують на українських студентів. Для участі у дискусійних клубах потрібна попередня реєстрація на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs.

Заплановані заходи у Сєвєродонецьку відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі в заходах Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.