bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Women Techmakers, світловий 3D-меппінг, Tech Expo Fun, Медвін, виставка води
01.04.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві 2-3 квітня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Енергійних Вам вихідних!

2-3 квітня 2016 року – Книжковий МЕДВІН у НСК «Олімпійський». Справжнє свято книги відкрите для шанувальників. На вас чекають безліч книжок на будь-який смак, «книжкова кухня», зустрічі з улюбленими письменниками, день дитячої літератури та безліч інших цікавих подій. Вхід вільний.

Читати більше… 

2 квітня 2016 року - Tech Expo Fun в Американському домі о 14.00. Подія буде цікава, якщо ви бажаєте навчитись друкувати на 3D принтері, створити власний 3D скетч за допомогою 3Doodler 2.0, побавитися з різноманітними електронними контролерами як з частинками LEGO, придумати та змоделювати власний геніальний винахід, відчути на дотик віртуальну реальність з Oculus VR Gear, відірватися на повну з Kinect. Вхід вільний за наявності документа, що засвідчує особу.

Читати більше…

2 квітня 2016 року - Лекція-практикум «Родоводи України: що потрібно знати для написання власного родоводу» у Національномк музеї історії України о 12.00. Під час лекції буде роз’яснено актуальність теми, ступінь досліджень в Україні та світі. Можна буде ознайомитись із основними документами: метричними книжками, сповідними книгами, ревізькими казками, кліровими відомостями, формулярними списками, а також архівами, котрі є необхідними у процесі пошуку та дослідження. Вартість - за ціною вхідного квитка. Реєстрація обов’язкова.

Читати більше…  

2 квітня 2016 року - Дитячий день до Міжнародного дня дитячої книги у Національному музеї історії України. На дітей чекає програма виготовлення та написання власної «Книги історії моєї Країни»: вони дізнаються історію виникнення українського герба, прапора, пройдуть лабіринтами історичних пригод, набираючи інформацію для своєї книги, будуть робити зупинки, малювати й уявляти. Також кожній дитині буде запропоновано взяти участь у буккросінгу – обміні книгою. Формуються дві групи:12:00 - діти 5-7 років,14:00 - 8-10 років. Вартість – 100 грн. Реєстрація обов’язкова. 

Читати більше…   

2 квітня 2016 року - Літературний клуб у арт-просторі «Вежа» о 12.00. На зустрічі буде розглянуто питання стосовно сутності поезії та мистецтва. Також до обговорення пропонується стаття  Е. Ільєнкова «Про «специфіку» мистецтва».

Читати більше…  

2 квітня 2016 року – Відкриття виставки Ірини Глик  «Waterlinii» у кінотеатрі «Кінопанорама» о 17.00. Waterlinii - серія лаконічних світлин поверхні води. У зйомках використовувалася вода Атлантичного океану, київських калюж і річок. До експозиції включена робота з підсумкової виставки всеукраїнського конкурсу абстрактної фотографії.

Читати більше…   

2 квітня 2016 року – Лекція «Як історики пишуть історію» у Національному музеї історії України о 16.00. Всі охочі зможуть дізнатися про те, як історики пишуть праці та які взагалі «історії» бувають; хто такі «офіційні історики» та чи існують вони в сучасній Україні; а також про деякі таємниці роботи професійних істориків. Вартість – 10 грн.

Читати більше…  

2 квітня 2016 року - Перегляд екранізації «451 градус за Фаренгейтом» Рея Бредбері у Центрі науки та мистецтва «DIYA» о 17.00. Вартість – 20 грн.

Читати більше… 

2 квітня 2016 року - Відкриття Французької весни 2016 на Європейській площі о 20.30. «Французька весна 2016» розпочнеться квітневим вечором на Європейській площі, де дорослі та діти побачать світлову проекцію про кумедних персонажів Анукі. Фінальна весняна сцена дійства пройде за участі Dakh Daughters.Спектакль буде показано двічі: о 20:30 та о 21:30. Тривалість – 13 хвилин. Вхід вільний.

Читати більше… 

3 квітня 2016 року - Майстер-класи із хенд-мейду в Українському Домі з 10.00. Майстри продемонструють відвідувачам свій погляд на сучасність через призму мистецтва. 

Читати більше…  

3 квітня 2016 року – Відкриття виставки «СвоєРідне» в арт-галереї «Мануфактура» о 18.00. Виставка «СвоєРідне» показує силу природи в її цілющому, натуральному стані. Подивившись роботи автора глядач зможе зануритися у спогади про улюблені куточки дитинства, які огортають душу теплом та любов’ю і занурюють у безтурботну пору. Сюжет картин – це збережений у серці художника образ рідного села, який і є джерелом душевної стійкості і творчого натхнення.

Читати більше…  

03 квітня 2016 року - Відкрита зустріч з учасницями Women Techmakers «More Adas»: Жінки в ІТ: бути чи не бути. На зустрічі будуть обговорені наступні питання: що таке ініціатива More Adas; історичні факти про роль жінок в розробці софтверних рішень; hardware vs software, чоловіки vs жінки — хто у чому кращий; як збільшити кількість жінок в ІТ за допомогою освіти; проект More Adas в українських школах: погляд вчителя, погляд учня;нові волонтерські проекти для українських шкіл («Янголи школи»).Захід відбудеться у Креативному просторі «Часопис» о 14.00. Вхід вільний. Реєстрація обов’язкова.

 

Читати більше…

Підготувала Катерина Бова

Ілюстрація: Денис Бондар

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.