bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Театр переселенця, кіно про права людини, весняний велосезон та Дикий Travel
25.03.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві та Вінниці 26-27 березня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!
 
 Київ

26 березня 2016 року – відкриття гарячого сезону Critical Mass Kyiv. Асоціація велосипедистів Києва пропонує вам зустріти старих друзів, знайти нових, поглянути на місто у спокійному та фановому темпі! Початок о 14:00. Місце події – парк Шевченка.

Читати більше… 

26 березня 2016 року – з 9:00 по 12:00 триватиме перше заняття кросс-кантрі Active Ride School! Місце проведення: Голосіївська площа. Після нашої школи кантрійниє змагання і гірські марафони перетворяться на справжню пригоду, де ви зможете застосувати отримані навички і впевнено проїжджати маршрути будь-якої складності.

Читати більше… 

26 березня 2016 року – спеціальна подія правозахисної програми Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Фільм «E-team» про правозахисну організацію проливає світло на морок та дає голос тисячам тих, чиї історії інакше ніколи не були б почуті. Час та місце: 16:30, кінотеатр «Кінопанорама».

Читати більше… 

26 березня 2016 року – лекція «Що таке «актуальне мистецтво»?» від Національного художнього музею України в рамках лекторію «Про сучасне мистецтво». Ви почуєте про те, як і чому змінилися традиційні види мистецтва та як виникли нові форми: перформанс, медіа-арт, інсталяція, перформанс тощо. Що відрізняє сучасне мистецтво, що саме робить його актуальним? Чи завжди епатаж і провокативність є необхідними засобами актуального мистецтва?.. Початок о 14:00.

Читати більше…

26 березня 2016 року - відкрита зустріч з Вікторією Івлєвою. Російський фотограф, лауреат премії World Press Photo за репортаж зсередини чорнобильського реактора (1990), автор книги «Мандрівка, або Подорож фейсбучного хробака по Україні» ( 2014 року) розповість про свій новий фотопроект о 17:00 у холі 4-го поверху IZONE. Вхід вільний.

Читати більше…

26-27 березня 2016 року - подія, присвячена справжнім подорожам - Дикий Travel. Part 2. У просторі «Izone» на вас чекають майстер-класи по виживанню в природніх умовах, шаманські виступи музикантів, travel-книгарня,  справжня чайна, travel-маркет. Також запрошуємо вас приєднатись до буккроссингу: приносьте на події книгу, яка мала на вас потужний вплив, підпишіть і залишіть в Travel-книгарні, щоб хтось інший міг надихнутись нею. Вхід - 60 грн/день або 100 грн/2 дні. Для дітей до 12 років – вхід безкоштовний.

Читати більше… 

27 березня 2016 року – Театр Переселенця о 20:00. Під час вистави ви зіштовхнетеся із суворою реальністю. Реальністю, яку не зустріти на телеекранах, але якої торкнетеся у виставі «Товар» цієї суботи. Ця вистава для тих, кому потрібна правда – про смерті на війні, про «життя» після війни. Нестерпна, проте потрібна правда.

Читати більше…

Вінниця

26 березня 2016 року – Велика Весняна Викатка від організації «Критична Маса Вінниця». Початок о 10:30 на Майдані незалежності. Веломаршрут: Майдан незалежності - Соборна - Універмаг - Пирогова –«Урожай» - Келецька - Барське шоссе-Хмельницьке шоссе - Юності - Стахурського - Космонавтів - Хмельницьке шоссе - Книжка

Читати більше… 

26 березня 2016 року – клуб «English with ITA». Традиційно з 12:20 по 14:00 у Вінницькій ІТ-Академії зустрічаються люди, які цікавляться ІТ (або вже працюють в цій сфері) і хочуть покращити свій рівень розмовної англійської мови. Теми спілкування дуже різноманітні: стартапи, працевлаштування, реклама, здоров'я, наука, підтримка сайтів та ін.; проте всі вони тією чи іншою мірою стосуються ІТ-сфери. Вхід вільний.

Читати більше… 

26-27 березня 2016 року – презентація нової книги Леоніда Борозенцева «Монгольф'єри». Початок о 18:00. Ще Вознесенський писав: «Хороші вірші не читають. Їх переживають». Якщо бажаєте відчути силу гарних віршів в затишній камерній атмосфері – обов’язково відвідайте зустріч.

Читати більше…

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.