bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Паризький променад, мапи Києва, казкові витинанки, бігове тренування та натхненне кіно
04.03.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві 5-6 березня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Радісних Вам вихідних! 

 

 

5 березня 2016 року – Події в America House:

14.00 – дискусія на тему «Жінки в американській музичній індустрії».

15.00 – арт-виставка «Вінок» Ольги Рондіяк. Відвідувачам презентують роботи з українськими жінками після Майдану, адже революція мала вплив на патріотичні настрої і оновила суть українських символів, зокрема вінок.

16.00 – живий концерт. Скрипка, віолончель, вокал. Змішані мотиви кантрі, інді-фолку та кельтської музики. Ось чим здивують американські дівчата із гурту Laura Cortese and the Dance Cards. 

Вхід – вільний (за наявності документа, що засвідчує особу).

Читати більше... 

5 березня 2016 року - Безкоштовне бігове тренування OpenRunDay №2, яке пройде на ВДНГ 0 9.45.  Тренування розраховані як для новачків, які вперше знайомляться з бігом, так і для вже досвідчених бігунів – заняття відбуватимуться у трьох групах. Окрім того, цього разу з нами тренуватимуться роллери!
Тренери у нас залишаються незмінними – титуловані професіонали бігового клубу #RunBaseKyiv. Вхід вільний.

Читати більше...

5 березня 2016 року – Лекція «Мапи Києва як історичне джерело» о 16.00 у Книжному клубі Булгакова. Лекція буде цікава всім, хто цікавиться історією Києва та картами зокрема. Вхід – 50 грн.

Читати більше...

5 березня 2016 року – Дитячий день Давньої Русі, Національний музей історії України. Діти дізнаються, чим жила та як одягалася могутня Давньоруська держава від самого князя до простого руського жителя. Групи формуються за віком. Вартість – 100 грн за умови реєстрації.

Читати більше…

5 березня 2016 року  - Публічне обговорення: Роль головного архітектора міста. Як обирають головних архітекторів в європейських країнах і які обов'язки вони мають,яка роль головного архітектора в Україні, хто претенденти на цю посаду в Києві і які програми мають кандидати. Реєстрація обов’язкова. Дискусія відбудеться в MediaHub 0 12.00.

Читати більше…

5 березня 2016 року - Відкриття виставки «13 казковостей від Оленки Галай» о 18.00, музей-квартира Павла Тичини. «13 казковостей...» - роботи в техніці холодного й гарячого батіку. Їхня філософія проста. Зокрема - це осучасненя наших національних мотивів. 

Читати більше… 

5-6 березня 2016 року – Виставка котів  та «Паризький променад» в Українському Домі.

«Паризький променад» - у програмі: культурно-розважальний простір;картинний вернісаж;«побачення наосліп»; конкурс котів,фото зони; розіграш призів та подарунків та багато іншого. Вхід вільний.

Виставка котів – з 10.00 до 18.00 відвідувачам буде представлено 30 різноманітних порід кошенят. Вхід – 50 грн., пільгові категорії – 30 грн., пенсіонерам та багатодітним родинам – безкоштовно.

Читати більше... 

5-6 березня 2016 року – GoITeens STEM Hackathon. Хакатон ідей та проектів, основаних на синтезі природніх наук, інноваційних технологій, інженеріїї та математики (STEM). Ціль – акумуляція знань українських ІТ- спеціалістів, залучення талановитої молоді. Обов’язкова реєстрація. Вхід – вільний.

Читати більше...

5-6 березня 2016 року – Дні Натхненого Кіно і ATMASFERA. До програми увійшли 17 кінострічок, які засновано на реальних подіях. Дні Натхненного Кіно - це короткометражні мотиваційні фільми режисерів з різних країн про любов, сміливість, добро, спорт, силу характеру і людяності, досягненні цілей і мрії. Це неповторна атмосфера натхнення, музика та спілкування.

Читати більше... 

6 березня 2016 року - Проект витинанок від талановитої львівської майстрині Дарії Альошкіної під назвою «СонцеІній». Відвідувачам будуть представлені твори у вигляді витнутих фіранок, які тематично розділяються на дві частини. В першому залі змальовуватиметься на вікнах зимова тема - Іній, те, що вже за плечима, що було, але залишило магічні візерунки на віконному склі. В іншому просторі, тема Сонця - це квіти, жінки, весна... Подія відбудеться в арт-центр Я. Гретера о 15. 00.

Читати більше…

6 березня 2016 року – Лекція «Загадки Трипільського Києва» 0 15.30 у Будинку Вчених. На лекції археолог-дослідник Трипільської культури Михайло Відейко дізнається, що конкретно було знайдено архіологами на території Києва, які саме предмети, як вони використовувались, про культуру і побут тих, хто жив на территорії нашого міста 5000 років тому; загадки трипільців, незрозуміле для нас і спроби його пояснити.

Читати більше...

6 березня 2016  року - Кіноклуб «БЛОУ-АП». Показ та обговорення  фільму Клінта Іствуда «Мости округа Медісон» у кінотеатрі «Кінопанорама». Час показу – 16.00. Фільми, що демонструватимуться у кіноклубі – це потужні кіношедеври, перевірені часом. «БЛОУ-АП» поєднав у собі елементи творчої лабораторії та психологічного тренінгу, де ви зможете аналізувати різні життєві ситуації разом з героями фільмів. Вартість - 50 грн. 

Читати більше… 

Підготувала Катерина Бова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.